Kit miért rúgtak ki eddig ?
Nem rólam van szó.Úgy mesélték
és én ezt nem akarom elhinni,hogy létezik ilyen. Én mást gondolok a háttérben.
Adott egy kis cég,tortadekorációkkal foglalkozik, megrendeléseket kell összekészíteni 3 dolgoznak.Papír alapú a szedés.Polcokon nincsenek számozások,fejből tudjad mi hol van.
Adott egy kiscsaj akire lehet számítani, magatartásbeli probléma nincs vele,szépen dolgozik,nem jár ki cigi-kávé szünetre,nem nyomkodja a telefonját,nem járkál el táppénzre,viszont kicsit lassabb a többieknél és a főnök ezért váll meg tőle,mert neki egy pörgős ember kell.
Mondok egy példát 1 óra alatt 3 rendelést tudd összekészíteni,7 óra alatt 21db jelent míg a többiek 25-28at csinálnak.
Nincsen norma
Nincsen teljesítmény
Nincsen meghatározva,hogy mennyi a kötelező minimum szedés
Nem is tudni előre,hogy mennyi lesz az aznapi szedés.
Addig kell szedni amíg el nem fogy a rendelés.
Őszintén ezért elküldeni valakit én ezt durvának tartom.
Titeket általában miért rúgtak ki
Vagy ha nem titeket,de mondjuk a kollégátokat?
Néha olyanokat hallok,hogy el se akarok hinni.
Ami a sztorit illeti, én látok benne semmi különlegeset: nem teljesített úgy az alkalmazott, ahogy elvárták (még ha nem is volt kimondva), ezért megváltak tőle.
Ami engem illet, egyszer rúgtak ki, mert pénzszűkében volt a hely és én voltam a legkevésbé hasznos tag.
Ez egy f@sz főnök, aki ilyenért kirúg.
A pofáját kéne beleverni a tortába.....
És aki megcsinálja 7 óra alatt a 25 - 28 tortát, azok is olyan minőségiek, amit ez a csaj csinál?
(tortadíszítésről van szó, tehát nemcsak a mennyiség számít....)
Egyébként a 4 - 5 torta elmaradás egységnyi idő alatt, nem olyan szintű, hogy ezért kirúgják.
Egy Michelin-csillagos séf se rúgna ki a konyhájából azért, mert egy kicsit kevesebb krumplit pucoltál szakácsként a borjúborda körethez.
Itt más a baj. A csaj nem szimpatikus valakinek vagy a főnöknek és ezért meg kell tőle válni.
Ennek semmi, de semmi köze a munkájához.
Mint mondtam az elején: ez egy f@sz főnök.
Qurva nagy pofán-verést érdemelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!