Rúgtak már ki munkahelyről azért mert kiderült, hogy lmbtq vagy?
Ha direkt lmbtq embereknek van feltéve a kérés, mi a tökömnek jön ide mindenki azzal hogy höhöhö én nem is höhö?!
Nem nektek szólt a kérdés.
Kedves Kérdező és Válaszadók!
Sajnálom és együtt érzek azokkal, akiket ért már hátrányos megkülönböztetés, zaklatás, esetleg bántalmazás munkahelyén szexuális irányultsága, nemi identitása miatt. A munkahelyi diszkrimináció komoly dolog, melyben a Háttér Társaság Jogsegélyszolgálata szeretne nektek segíteni, hogy megkaphassátok a megfelelő segítséget. Szolgálatunk a jogsegely@hatter.hu e-mail címen várja a megkereséseket, forduljatok hozzánk bizalommal!
Nem, de inkább azért, mert akkor annyira még nem is látszott rajtam, most meg már diplomás helyen dolgozom, ahol azért annyira nem dívik a homofóbia.
Ettől függetlenül szerintem nagyon nehéz lehet LMBTQ-ként egy átlagos munkahelyen egy annyira elmaradott, frusztrált társadalomban, mint a magyar.
Most szívesen írnám azt, hogy a magyarok csak ebben a témában teljesen tájékozatlanok, és összemosnak mindent mindennel, de az a tapasztalatom, hogy a magyarok zöme szinten minden témában teljesen sötét, és csak nagyképűsködni meg dumálni tud.
Tájékozottabbak vagyunk,mint ti ha bioszról van szó.
Menjetek vissza általánosba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!