Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi az esélye hogy kirugnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy kirugnak a munkahelyemrol ha kiderül hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Nálatok hogy fogadtak a kollégák?
2021. ápr. 12. 05:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg semmi! Munkajogász ha mégis, és fel jelentheted a céget!
2021. ápr. 12. 05:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez már eléggé elfogadott dolog bár én pasi vagyok szóval nemtudom.

az -1-essel egyet értek hasznos választ adott

2021. ápr. 12. 06:59
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Munkahelytől függ, illetve, hogy milyen bevállalós a főnök.
2021. ápr. 12. 07:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabadna, hogy ebből probléma legyen. Viszont, ha a felettesed homofób, csak idő kérdése, hogy valami indokkal kirúgjon. Nem fogják azt mondani, hogy leszbi vagy, el kell menned. Elszúrtál valamit, sajnos menned kell. Ebbe nem tudsz majd jogászhoz fordulni.
2021. ápr. 12. 08:08
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Az egyeshez csatlakozok!

De miért is derülne ki? Nem kell reklámozni, nem kell éreztetni senkivel, és a normálisan viselkedsz akkor magánügy marad!

2021. ápr. 12. 08:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért lettem lepontozva, saját tapasztalatot osztottam meg, multi gyorsétterem, kiderült, hogy az illető meleg, ami az egyik menedzsernek nem tetszett. Onnantól mondvacsinált ok miatt megvágták a srác fizetését a felére és olyan szivatós melókat kapott, hogy gyakorlatilag rákényszerítették arra, hogy felmondjon.

2021. ápr. 12. 08:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
3-nak igaza van.
2021. ápr. 12. 09:37
 8/14 A kérdező kommentje:

5# nem reklamozom csak nem szeretnek ossze vissza hazudozni ha a paromrol van szó

Kicsi cég. Mindenki tud mindenkiről mindent csak én nem oszthatom meg senkivel hogy pl a parommal merre jártunk a hvgn

2021. ápr. 12. 09:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem került még soha szóba a homo- téma?

Amúgy sajnos vagy nem, nőkkel elfogadóbbak. Főleg ha pasi a többség.

2021. ápr. 12. 09:42
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Igaz hetero vagyok, de ebben a témában lényegtelen a sexualitasom. A legtöbb cegben ebből nem lenne semmi felé gond. Max ha férfiak vannak, akkor max hamarabb fognak kuriózumnak kezelni, és néha haverilag megpiszkalnak, hogy például ehhez a női segghez mit szólsz. Amennyiben valami intelligensebb cegben dolgozol ez is kizart. Viszont én is azt vallom, hogy a pasik hamarabb elfogadjak a leszbiket. De amugy lehet h neked megszorítás kicsit, de miért kéne kiderulni? Ha úgy érzed a fonok vagy valami kolléga nem kezelnie jól, akkor mond azt h szingli vagy és baratnoddel voltál itt vagy ott. Én se dicsekedem el, ha a sexpartnereimmel jól dugtam. Van h elmegyunk néha egy egy napra kiruccanni, és én is azt mondom, h baráttal voltam itt, baráttal ott. Vagy volt h munka héten belül hotelben aludtam egy csajjal. Olyankor én is azt mondom másnap melóban a srácoknak, h hubde fáradt vagyok, h barátokkal éjjel bárban iszogattunk, és utána nem mentem haza a vidéki házamba ha nem itt aludtam a városban. Valóság is van benne, mégse minden részletet tudnak. Valami hasonlót alkalmaz te is szerintem.
2021. ápr. 12. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!