Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan tudom hogy hány éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy hány éves kortól jövök rá hogy lezbikus vagyok és hogy honnan tudom hogy az vagyok ?(kérlek ha tudsz segíteni segits plsssss) <3

Figyelt kérdés
febr. 15. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Ha 20 elmúltál és soha nem érdekelt az ellenkező nem. Lényeges szempont azonban, hogy csak vágyakozás van vagy megvalósult fizikai kapcsolat.
febr. 15. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Ha elsőnek kinyalsz valakit
febr. 15. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már 12-14 éves korban érdekelnek a lányok bármilyen szinten is, akkor nem biztos még 100%-ra hogy leszbikus vagy, hiszen ilyenkor sokat változunk, kíváncsiak vagyunk, de elég valószínű hogy nem vagy heteró. Én legalábbis így gondolom, volt hogy 1-2 fiú tetszett, de sosem éreztem így irántunk mint lányok iránt. aztán ahogy visszagondolok a gyerekkoromra, mindig is a lányokat néztem, őket gondoltam szépnek, szóval ilyen jelei is lehetnek. persze ez mind nem biztos jel rá, de ha már mondjuk ilyen 20 körül vagy és még mindig csak a lányok érdekelnek akkor egészen biztosan az vagy.
febr. 15. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
úgy*
febr. 15. 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
febr. 16. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
3. jol leirta. Már oviban is csak lányokkal barátkoztam. Gyerekkként gyakran játszottam lányokkal házasságkötöst.
febr. 16. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:

*leszbikus

am. a 3. jól írja

febr. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!