Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lezbikus vagyok vagy nem?(Kérl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lezbikus vagyok vagy nem?(Kérlek bántó megjegyzéseket ne írjatok)

Figyelt kérdés
21/L vagyok és még nem voltam szerelmes fiúba.De kapcsolatban voltam velük. Eddig 2 pasim volt és egyikük iránt sem éreztem semmit. Max ilyen baráti szeretet.A szex is olyan volt hogy nem élveztem hogy én ezt nem akarom.De muszáj volt mert hogy néz ki az hogy párkapcsolatban vagy és nem szexel.Kb 1-2 hónapig voltam velük.Szóval egy darabig nem erőltetem. Az egyetemen össze ismerkedtem egy lánnyal és azt vettem észre hogy tetszik mikor meg puszil vagy megölel. És valahogy el tudnék képzelni egy kapcsolatot vele.Akkor most meleg vagyok? Vagy ilyen hormonok dulnak bennem?

okt. 29. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Nem mindegy hogy leszbi vagy? Ha tetszik és te is tetszesz neki. Akkor bele kell vágni és nem dillemázni hogy mi vagy. 41f
okt. 29. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg igen.
okt. 29. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Attól még hogy kapcsolatban vagy NEM kell lefeküdnöd senkivel! Főleg ha csak pár hónapig tartott az egész. Szex akkor van ha mind a kettő fél kész van rá és kívánja a szexet. SEMMI SEM KÖTELEZŐ! Attól hogy jártatok az nem azt jelenti, hogy muszáj lefeküdnöd a pároddal! Ha nem akarsz akkor nem szexelsz, mert 2 emberen múlik az egész!

A kérdésedre meg a válasz, hogy neked kell kitapasztalnod, h mit érzel. Lehet csak rossz pasikkal jöttél össze és biszex vagy. De lehet leszbikus. Majd idővel rájössz. Ennyiből úgysem fogja tudni senki eldönteni, hogy mi az igazság.

tegnapelőtt 03:24
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon is esélyes.
tegnapelőtt 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!