Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Titeket milyen indokkal...

Titeket milyen indokkal rúgtak már ki? Egyetértetek vele?

Figyelt kérdés

2022. jún. 17. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Rengeteg sértő megjegyzést kaptam. A lényeg az volt, hogy velem mindenhol probléma volt, nem tudtam alkalmazkodni az emberekhez, nem tudtak már velem tovább dolgozni. A vicc az volt, hogy mindig-mindenkivel normális voltam, segítettem másokat.
2022. jún. 17. 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Azért mert nem jártam csapatépítőre, céges bulikra,nem lehetett velem jókat trécselni és ezt nem nagyon szeretik a munkahelyeken.

Állítólag "közegbomlasztó" vagyok. Jól van mondom :D

Valahol egyetértek mert szivességet tettek nekem, hogy fölmondtak.

2022. jún. 17. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Engem is amiatt, mert nem jártam csapatépítőkre (egyszer-kétszer voltam, szánalmas volt), és mert nem nyaltam a főnöknek. Szinte mindenkivel jó volt a kapcsolatom, egyedül a főnök és a körülötte lévő gerinctelen nyalógépek próbáltak faragni engem, mikor én egy szót se szóltam hozzájuk.
2022. jún. 17. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy mindig azok járják meg akik nem sok vizet zavarnak, nem is értem. Mintha irritálná az embereket, hogy valaki nem áll le beszélgetni meg nyalni nekik.
2022. jún. 17. 13:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Engem azzal az indokkal, hogy "nem fejlődtem". 1 hónapja voltam a cégnél, de abból csak 2 hetet dolgoztam, ami szerintem eléggé igazságtalanság... Illetve igen, hibáztam, ez tény. De egyrészt ki nem? Másrészt egyik hiba sem volt hatalmas, kijavíthatatlan hiba, ilyeneket mindenki vét. Akkor másokat miért nem rúgnak ki? Én is úgy érzem, hogy az igazi indok az volt, hogy valami személyes problémájuk volt velem. Pontosabban az egyik kisvezetőnek, aki felől már az első nap éreztem a "negatív energiákat", hogy nem vagyok neki szimpatikus. Nem egyeztek a politikai nézeteink sem, és azzal is biztosan bajuk volt, hogy introvertált vagyok, nem pletyiztem folyton mindenkivel.
2022. jún. 17. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kirúgtak, hanem nem hosszabbítottak szerződést, mert a főnök nője, aki szintén abban az irodában dolgozott, csak más részleg vezetője volt, féltékeny volt arra, hogy jobban néztem ki, mint ő, és ezt a többi kolléganővel is megcsinálta, csak őket addig marta, amíg maguktól nem mondtak fel.
2022. jún. 17. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen mindig a valódi indokot mondják, mert hát ugye azzal nem rúghat ki, hogy nem vagy szimpi meg ilyenek. Ki tudja.
2022. jún. 17. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Én hagytam ott! A mesternő el sem akart engedni!
2022. jún. 17. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Indokot nem igazán mondtak.

Csak egy helyen!

10 p volt az ebédszünet,én pedig állítottam ébresztőt.

Betudták annak,h telefonoztam és pápá!

Elvégre ha csak 10 perc,akkor számít hogy 1 percel később kezdem el majszolni a kaját,amit 1 hétig magammal fogok hordani...

És igen,van ilyen!

2022. jún. 17. 22:29
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
Kirúgni nem tudtak, de fegyelmit varrtak a nyakamba, "beosztásomhoz méltatlan magatartás" címén, amikor egy este egy szórakozóhelyen (a tulaj beleegyezésével) elővettem a gitárt, és kicsit énekeltem a vendégeknek.
2022. jún. 18. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!