Kit miért rúgtak ki eddig ?
Nem rólam van szó.Úgy mesélték
és én ezt nem akarom elhinni,hogy létezik ilyen. Én mást gondolok a háttérben.
Adott egy kis cég,tortadekorációkkal foglalkozik, megrendeléseket kell összekészíteni 3 dolgoznak.Papír alapú a szedés.Polcokon nincsenek számozások,fejből tudjad mi hol van.
Adott egy kiscsaj akire lehet számítani, magatartásbeli probléma nincs vele,szépen dolgozik,nem jár ki cigi-kávé szünetre,nem nyomkodja a telefonját,nem járkál el táppénzre,viszont kicsit lassabb a többieknél és a főnök ezért váll meg tőle,mert neki egy pörgős ember kell.
Mondok egy példát 1 óra alatt 3 rendelést tudd összekészíteni,7 óra alatt 21db jelent míg a többiek 25-28at csinálnak.
Nincsen norma
Nincsen teljesítmény
Nincsen meghatározva,hogy mennyi a kötelező minimum szedés
Nem is tudni előre,hogy mennyi lesz az aznapi szedés.
Addig kell szedni amíg el nem fogy a rendelés.
Őszintén ezért elküldeni valakit én ezt durvának tartom.
Titeket általában miért rúgtak ki
Vagy ha nem titeket,de mondjuk a kollégátokat?
Néha olyanokat hallok,hogy el se akarok hinni.
Nem rúgtak még ki soha sehonnan, pedig majdnem 50 vagyok.
Amúgy meg a az említett kislányt se kirugtak, simán felmondtak neki próbaidő alatt. Van ilyen. Az ok lehet az, hogy lassú, lehet simán az, hogy nem jönnek ki vele a kollégák.
Én mondjuk nem olvastam, hogy próbaidő lenne.
De vannak cégek,ahol a vezető egyszerűen dilettáns. Viszont nem rendelkezik önismerettel, ezért nem lát rá, hogy a személyisége nem alkalmas arra, hogy embereket delegáljon.
Nem érti, hogy a másik is ember, nem robot. Nem érti, hogy mindenkinek más a kompetenciája. Lassabb a lány. És? Lehet viszont, hogy szebb a munkája. De a jót azt sosem emelik ki. Az olyan természetes, az jár. Borzalom ami van a magyar cégeknél.
Magamtól sem maradnék ilyen helyen, ahol össze vagyok hasonlítva.
Nem olvastál mert nincs is
Mivel ez próbaidőn túli..
3!
Nekem egyértelmű hogy próbaidő, különben csak oda irta volna hogy x év után. Amúgy meg egy csomag osszekeszitesnel a tempó a lényeg, azon nem nagyon lehet különösebben szép vagy csúnya munakt végezni. Ha a lány 21 csomagot rák össze annyinido alatt, amíg a másik 25-28-at, akkormaz ő alkalmazasaval az napi 4-7 csomag veszteseg, amit nem készített ossze.
nem nagyon lehet különösebben szép vagy csúnya
De igen
Tortadekorációk vagyis törékeny...
El van végezve a munka minden nap
Az hogy az egyik 21 a másik 28 csinál hát huu micsoda probléma...
Attól még a munka készen van nem termel veszteséget mert időben ki van szállítva....
Mi az hogy nem készít össze 4-7 dbot Mint írtam nincsen norma se minimum teljesítmény.
Ha a cég kötelezné a napi 25-28ra akkor oké igen ő veszteséget csinál,de nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!