Hogyan és miért rúgtak ki a munkahelyedről?
Várnám az ezzel kapcsolatos érdekesebbnél érdekesebb sztorikat, történeteket.
Velem egyszer az történt, hogy a legelső munkahelyem egy általános iskola volt, ahol szaktanárként kezdtem el dolgozni. A tanév folyamán egy kedves és nemkülönben csinos tanárnő megkörnyékezett, hogy volna-e kedvem neki segíteni valamiben: ugyanis most jár levelező egyetemre, és van egy tantárgya, amit nem nagyon ért, ebben kérne tőlem segítséget. Nagyon készséges voltam, hiszen még csak 2 évvel korábban vizsgáztam az egyetemen az adott tárgyból, jó érdemjegyet kaptam, emléksztem szinte mindenre, természetes, miért ne segítenék ingyen és bérmentve egy kedves kollégának, ha segítséget ér. Délután egy üres tanteremben, három alkalom során, mindkét alkalommal mintegy 2 órát rászánva átvettük a félév anyagának azon részeit, amik nem voltak világosak. Sikeresen le is vizsgázott és megszerezte ugyanannak a tantárgynak a tanítására feljogosító diplomát is, a másik, már meglévő mellé, mint amit én akkor ott tanítottam. Következő tanévben viszont már nem tartottak igényt a munkámra, az óráimat pedig - mint az később kiderült - a kedves tanárnő kapta meg.
Nem vállaltam a kötelező túlórákat.
Amikor már előre le van szervezve hova megyek és mit csinálok nem fogok helyette dolgozni.
Én egy állami cégnél dolgoztam. A főnök megkörnyékezett és hiába jópofizott meg kecsegtetett az előléptetéssel, én végig távolságtartó és tárgyilagos voltam, direkt nem vettem a lapot.
Aztán egy mondvacsinált indokkal (elrontottam valamit) elbocsátott.
Ennek már 4 éve, de még mindig emlékszem az arcára amikor beleröhögtem a monológja után. :D
Pályakezdő voltam és merészeltem nem olyan profin dolgozni, mint az aki tizen x éve ott melózott.
Kicsit több, mint két hét után lettem kirúgva, aláírom, hogy béna voltam még, de szerintem mindenki így kezdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!