Én osztom be rosszul vagy tényleg kevés ez a pénz?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, ez az első munkahelyem. Féléve dolgozom itt és nettó 189 ezer forintot keresek, az szja visszatérítés miatt. Szüleimmel élek és még így is hó közepén elfogy a pénzem. Amit tudok megveszek magamnak, illetve le is adok de nagyon hamar elfogy! Szüleim szerint ne nyavajogjak, örüljek, hogy találtam munkát. De komolyan elgondolkoztam, hogy helyet váltok. Tényleg kevés ez a pénz vagy én nem tudom beosztani?2023. júl. 26. 12:46
51/52 anonim válasza:
Adomentességgel ennyi?? Nagyon kevés
52/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Véletlen sikerült kiemelnem a kérdést. Külföldön dolgozom, kb 1 millió 200 ezer magyar forintnak megfelelő euróért. Már szépen teszem félre a pénzemet. Nem mondom, hogy könnyű kint, de még nem volt olyan, hogy hó végén ne tudtam volna élni. A cigiről átszoktam Iqosra. Nem mondom, hogy olcsóbb de sokkal kevesebbet is szívok. 3 napra elég egy doboz. Az a 189 ezres fizetés meg egy vicc volt ahhoz képest amit itt kapok.
2024. máj. 5. 02:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!