Én osztom be rosszul vagy tényleg kevés ez a pénz?
Miket veszel magadnak? Mennyi a kiadásod? Tényleg szükséges mindig venni magadnak valamit? Mennyit adsz haza?
Oké, tényleg nem a legjobb fizu, de le se írtad, hogy mi a végzettséged, mihez értesz. Lehet, hogy ennél a szintnél, aminél te vagy, lehet, hogy ettől többet nem is fogsz tudni keresni.
"minden hónapban veszek tisztasági szereket ( konkrétan dezodor, tampon, borotva, hajfesték, ezeket minden hónapban)"
Furcsa, nekem ezek sose fogynak el 1 hónap alatt. Legalább 2 hónapig minimum kitart egy spray. Betétet se veszek minden hónapban, bár az nem a legnagyobb költség, mivel noname márkájút használok és az sokkal olcsóbb és a célnak megfelel. A hajamat nem festem. Egyébként ennyi évesen, mint te, teljesen felesleges is. Én epilátort használok és csak egy-két részhez kell csak szőrtelenítő krém, ami így sokáig kitart.
Netflix szerintem felesleges, hisz rengeteg film fent van neten online filmnézős oldalakon. Telefonszámla? Hát, ha nem lennél előfizető akkor ezen is lehetne spórolni.
Látod mennyi mindent írtam, amin lehetne spórolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!