Otp banki utatulas tenyleg ennyi ideig tart?
Szoval apu penteken feldatott penzt du.
Es meg nem kaptam meg..
Ez lehetseges?!:O
"Szoval apu penteken feldatott penzt du. "
Feladott? Az nálad mit jelent? Mert a feladottat arra szokták mondani, ha postán felad pénzt.
Vagy bement egy OTP-be és ott a pénztárnál készpénzben befizette? Mert ha így "adta fel", akkor annak azonnal a számládon kellett volna lennie.
De: ha átutalással "adta fel" és ezt du 4 óra után tette meg, akkor bizony csak hétfőn reggel fog megérkezni.
Banki idő (nyitvatartás) alatt átutalással jelenleg 2 órán belül megérkezik a pénz - de hétvégén nincs bank, nincs átutalás.
Nagyon szepen koszi a valaszokat.
Nem tudom h mit hidjek...
Azt irta hogy atutalt penzt. Vagy is bement a bankba es x osszeget atutalt nekem. De mivel nem kaptam semmit... es azt mondta hetfon fogom megkapni....
Ha utalta, akkor elképzelhető, hogy nem ment át az aznapi körben, hétvégén pedig nincs GIRO, tehát ma fog érkezni.
De ha nem utalta, hanem befizette a számládra a fiókban, akkor annak ott kell lennie.
Meg nem:( es elegge kivagyok akadva mert az iskolat es vizumoy kell fizetnem.
Szuleim voltak bent 3x...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!