Mennyit kerestek így 2023-ban?
Milyen szakmában vagytok, milyen munkát végeztek, és az ország melyik részén laktok? Hány éve dolgoztok az adott területen?
Gyakran a cégek nem szeretik, ha a dolgozók megbeszélik a fizetésüket, de olyan nehéz így belőni, hogy normális fizetést kapunk-e.
Kezdem én, egy nyelvekkel foglalkozó cégnél dolgozom, egy éve vagyok ott. Most 350 ezret keresek nagyjából (túlóra miatt mindig változik picit). Szegeden élek.
Nettó 2200€+napi 2 étkezés.
Munkaidő:Keddtől-Szombatig.
A,hét reggel 6-14-ig.
B,hét délután 14-22-ig.
C,hét 22-től masnap reggel 6-ig.
Franciaország, Montpellier,biztonsági őr.
Nettó 1,2 milliót informatikusként.
Bp-n 20 év tapasztalattal.
240 ezer nettó
Kórház(tmk)
Az ország egyik legszegényebb megyéje...
Sziasztok! Szintén szegediek vagyunk. Én nettó 350 körül keresek minőségbiztosítási mérnökként, a férjem gépészmérnökként nettó 500 körül Algyőn.
Bocs, hogy belekérdezek, de irtátok az informatikai területen való elhelyezkedest, epamot. Nos, ehhez milyen végzettsége van a férjemnek? (csak mert az enyém most keresget ilyen tanfolyamokat, szakokat, mert szakmát szeretne váltani)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!