Mennyit kerestek így 2023-ban?
Milyen szakmában vagytok, milyen munkát végeztek, és az ország melyik részén laktok? Hány éve dolgoztok az adott területen?
Gyakran a cégek nem szeretik, ha a dolgozók megbeszélik a fizetésüket, de olyan nehéz így belőni, hogy normális fizetést kapunk-e.
Kezdem én, egy nyelvekkel foglalkozó cégnél dolgozom, egy éve vagyok ott. Most 350 ezret keresek nagyjából (túlóra miatt mindig változik picit). Szegeden élek.
8. Az első hónapok általában mindenkinek új, jó is meg rossz is, mozgalmas is, de aztán van hogy be üt az unalom és a monotonitás.
Mennyi ideig voltál kint és neked hogy tetszett?
Családot nem olyan nehéz alakítani, inkább megtartani és el tartani nehéz azt, de van aki szerencsés és kisebb-nagyobb fenakadásokkal sikerül neki.
Család neked is össze jöhet csak tegyél érte.
Lakás már nehezebb, de az sem lehetetlen, hogy ez kinek mennyi idő alatt jön össze az egyén függő.
Ha van valamilyen jónak tűnő megérzésed, elképzelésed akkor csináld.
Ha másoknak nem is fog az tetszeni vagy esetleg ki nevetnek az se zavarjon,csak csináld tovább.
9es vagyok.
Logisztika, fuvarszervezés.
Netto 850E Ft átszámítva.
Pozsony.
Munkaidő H-Cs/9-17:30-ig .
Informatikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!