Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm megfenyegetett?

A főnököm megfenyegetett?

Figyelt kérdés

Sokszor problémáim vannak a koncentrációval.

Aspergeres vagyok és emiatt nagyon különcnek érzem magam sokszor.

Egy hónapja volt egy meetingünk és akkor mondta,hogy jobban kellene koncentrálnom.

Amikor bejövök az irodába akkor azonnal kapcsoljam ki a telefonomat és adjam le neki, és tilos feltennem a fejhallgatót,hogy zenét hallgassak.

Csak akkor tehetem fel ha valaki hív.

Az a baj,hogy nem mertem elmondani neki,hogy mi a bajom igazából mert kellemetlennek érzem ezt mással közölni ezért azt mondtam,hogy rendben.

Viszont engem rettenetesen zavar a külső zajongás vagy amikor valaki beszélget körülöttem. Ilyenkor szoktam feltenni a fejhallgatót,hogy betegyek valami fókuszálós zenét.

Tegnap is muszáj voltam mert különben nem tudok dolgozni.

Erre a semmiből odajött hozzám amikor a fejemen volt a fejhallgató.

Azt mondta,hogy háromszor fogja nekem elmondani amit megbeszéltünk.

Ebből egyszer már elmondta,hogy nem lehet rajtam fejhallgató.

Ma van a második alkalom és a következő lesz az utolsó.

Nem akartam rákérdezni,hogy most ezzel azt akarja mondani,hogyha felveszem a fejhallgatót akkor kirúg?

Vagy milyen utolsóra gondolt itt?

Külföldön dolgozom egyébként…

2022. dec. 8. 08:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%
Igen, azt jelenti, hogy felmondja a munkaszerződésed. Egyszerűbb lenne elmondani, hogy a baj, mintsem provokálni. Ebből ő nem arra fog következtetni amit te itt leírtál, hanem arra, hogy nem vagy megbízható és nem vagy együttműködő munkaerő.
2022. dec. 8. 12:22
 22/22 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben megértelek. Tudtommal nem vagyok aspergeres csak antiszociális, borzasztóan zavar ha koncentrálnom kellene és valaki(k) folyton nyomják a dumàt, teljesen feleslegesen.

Szerintem, ha megakarod tartani az állást és eredményesen dolgozni mindenkepp mond el a főnöködnek amit itt leírtál. Szerintem lesz annyira empatikus, hogy megértse.

Ebből egy külső szemlélő annyit lát, hogy lopod a napot a munkahelyen, szórakozol zenét hallgatsz s magasról leszrsz mindent, így érthető is a haragja. Ha hallgatsz róla, csak magaddal tolsz ki mert dolgozni se tudsz normálisan vagy rosszabb esetben kirúg, mint mondta is. Sok sikert!

Esetleg egy Home office is jól fogna neked, nem tudom mennyire van lehetőséged rá

2022. dec. 8. 21:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!