A főnököm megfenyegetett?
Sokszor problémáim vannak a koncentrációval.
Aspergeres vagyok és emiatt nagyon különcnek érzem magam sokszor.
Egy hónapja volt egy meetingünk és akkor mondta,hogy jobban kellene koncentrálnom.
Amikor bejövök az irodába akkor azonnal kapcsoljam ki a telefonomat és adjam le neki, és tilos feltennem a fejhallgatót,hogy zenét hallgassak.
Csak akkor tehetem fel ha valaki hív.
Az a baj,hogy nem mertem elmondani neki,hogy mi a bajom igazából mert kellemetlennek érzem ezt mással közölni ezért azt mondtam,hogy rendben.
Viszont engem rettenetesen zavar a külső zajongás vagy amikor valaki beszélget körülöttem. Ilyenkor szoktam feltenni a fejhallgatót,hogy betegyek valami fókuszálós zenét.
Tegnap is muszáj voltam mert különben nem tudok dolgozni.
Erre a semmiből odajött hozzám amikor a fejemen volt a fejhallgató.
Azt mondta,hogy háromszor fogja nekem elmondani amit megbeszéltünk.
Ebből egyszer már elmondta,hogy nem lehet rajtam fejhallgató.
Ma van a második alkalom és a következő lesz az utolsó.
Nem akartam rákérdezni,hogy most ezzel azt akarja mondani,hogyha felveszem a fejhallgatót akkor kirúg?
Vagy milyen utolsóra gondolt itt?
Külföldön dolgozom egyébként…
Igen, megfenyegetett.
Kicsit asszertívabbnak kellene lenni, és elmagyarázni azt, amit ide leírtál. Nem kell az egész diagnózist tálalani, csak azt a részt, hogy Te így tudsz koncentrálni.
"De szerintem ezt nem csak aspergeresek csinálják.
Úgy értem..nekem több régi kollégám is csinálta ezt mert elviselhetetlen a zajongás."
. Akkor Te miért emlékeztetsz minket minden második mondatodban arra, hogy aspergeres vagy?
Persze, hogy nem csak ők csinálják. Akkor a főnöknek miért nem mondod el, hogy neked ez kell a munkához, illetve mások zavarnak?
Nem emlékeztetek senkit.
Ő írta,hogy azért nem értem mert aspergeres vagyok.
Erre írtam,hogy ezt nem csak aspergeresek csinálják.
Ennyi
A többieken van, vagy lehet fejhallgató rajtad kívül? Mert ha igen, akkor ez valóban furcsa.
Ha azonban a többieken sincs, mert nem lehet, akkor teljesen normális elvaras.
Egyébként nem tudom milyen munkát végzel Németországban, de ha például egy gyár, akkor a fej, vagy fülhallgató kimondottan balesetveszelyes is, mivel nem hallod, ha éppen jön, dől, vagy omlik valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!