Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm megfenyegetett?

A főnököm megfenyegetett?

Figyelt kérdés

Sokszor problémáim vannak a koncentrációval.

Aspergeres vagyok és emiatt nagyon különcnek érzem magam sokszor.

Egy hónapja volt egy meetingünk és akkor mondta,hogy jobban kellene koncentrálnom.

Amikor bejövök az irodába akkor azonnal kapcsoljam ki a telefonomat és adjam le neki, és tilos feltennem a fejhallgatót,hogy zenét hallgassak.

Csak akkor tehetem fel ha valaki hív.

Az a baj,hogy nem mertem elmondani neki,hogy mi a bajom igazából mert kellemetlennek érzem ezt mással közölni ezért azt mondtam,hogy rendben.

Viszont engem rettenetesen zavar a külső zajongás vagy amikor valaki beszélget körülöttem. Ilyenkor szoktam feltenni a fejhallgatót,hogy betegyek valami fókuszálós zenét.

Tegnap is muszáj voltam mert különben nem tudok dolgozni.

Erre a semmiből odajött hozzám amikor a fejemen volt a fejhallgató.

Azt mondta,hogy háromszor fogja nekem elmondani amit megbeszéltünk.

Ebből egyszer már elmondta,hogy nem lehet rajtam fejhallgató.

Ma van a második alkalom és a következő lesz az utolsó.

Nem akartam rákérdezni,hogy most ezzel azt akarja mondani,hogyha felveszem a fejhallgatót akkor kirúg?

Vagy milyen utolsóra gondolt itt?

Külföldön dolgozom egyébként…

2022. dec. 8. 08:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Igen, megfenyegetett.

Kicsit asszertívabbnak kellene lenni, és elmagyarázni azt, amit ide leírtál. Nem kell az egész diagnózist tálalani, csak azt a részt, hogy Te így tudsz koncentrálni.

2022. dec. 8. 09:15
 12/22 anonim ***** válasza:
41%

"De szerintem ezt nem csak aspergeresek csinálják.

Úgy értem..nekem több régi kollégám is csinálta ezt mert elviselhetetlen a zajongás."

. Akkor Te miért emlékeztetsz minket minden második mondatodban arra, hogy aspergeres vagy?

Persze, hogy nem csak ők csinálják. Akkor a főnöknek miért nem mondod el, hogy neked ez kell a munkához, illetve mások zavarnak?

2022. dec. 8. 09:19
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem emlékeztetek senkit.

Ő írta,hogy azért nem értem mert aspergeres vagyok.

Erre írtam,hogy ezt nem csak aspergeresek csinálják.

Ennyi

2022. dec. 8. 09:21
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
Ok, akkor olvasd vissza, amit leírtál nekünk, és mond el, miért releváns megemlíteni, hogy aspergeres vagy.
2022. dec. 8. 09:26
 15/22 anonim ***** válasza:
61%
Mi hárman vagyunk a csapatban (informatika), de sokszor mind a hármunk hallgatunk zenét munka közben, még a főnök is. Normális cégnél ezzel semmi gond nincs.
2022. dec. 8. 09:46
 16/22 anonim ***** válasza:
56%

A többieken van, vagy lehet fejhallgató rajtad kívül? Mert ha igen, akkor ez valóban furcsa.

Ha azonban a többieken sincs, mert nem lehet, akkor teljesen normális elvaras.

Egyébként nem tudom milyen munkát végzel Németországban, de ha például egy gyár, akkor a fej, vagy fülhallgató kimondottan balesetveszelyes is, mivel nem hallod, ha éppen jön, dől, vagy omlik valami.

2022. dec. 8. 09:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Irodában dolgozom.
2022. dec. 8. 09:51
 18/22 anonim ***** válasza:
És a kérdés első felére is válaszolsz?
2022. dec. 8. 10:03
 19/22 anonim ***** válasza:
25%
Halihó, azért nem kéne bunkónak lenni a kérdezővel csak azért, mert aspergeres. Nálunk is van, aki beteszi a fülest vagy a fejhallgatót, mert zavarja az állandó ricsaj a háttérben, de a főnök sem morog érte. Aki ezt csinálja nyílván tudja, hogy ha akarnak majd valamit tőle megkocogtatják a vállát és ennyi. Kérdező azt lehet érdemes csinálni, hogy elmondod a főnöknek, hogy te csak így tudsz koncentrálni. Ha meg nem tudja elfogadni, és 3. fenyegetés után kirúg, akkor meg keresel más munkát. Amúgy pedig a telefont tilos elvenni, maximum azt követelheti meg, hogy lenémítva legyen.
2022. dec. 8. 10:51
 20/22 anonim ***** válasza:
43%
Olyat nem tehet, hogy elkéri a telefonodat!
2022. dec. 8. 11:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!