Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm megfenyegetett?

A főnököm megfenyegetett?

Figyelt kérdés

Sokszor problémáim vannak a koncentrációval.

Aspergeres vagyok és emiatt nagyon különcnek érzem magam sokszor.

Egy hónapja volt egy meetingünk és akkor mondta,hogy jobban kellene koncentrálnom.

Amikor bejövök az irodába akkor azonnal kapcsoljam ki a telefonomat és adjam le neki, és tilos feltennem a fejhallgatót,hogy zenét hallgassak.

Csak akkor tehetem fel ha valaki hív.

Az a baj,hogy nem mertem elmondani neki,hogy mi a bajom igazából mert kellemetlennek érzem ezt mással közölni ezért azt mondtam,hogy rendben.

Viszont engem rettenetesen zavar a külső zajongás vagy amikor valaki beszélget körülöttem. Ilyenkor szoktam feltenni a fejhallgatót,hogy betegyek valami fókuszálós zenét.

Tegnap is muszáj voltam mert különben nem tudok dolgozni.

Erre a semmiből odajött hozzám amikor a fejemen volt a fejhallgató.

Azt mondta,hogy háromszor fogja nekem elmondani amit megbeszéltünk.

Ebből egyszer már elmondta,hogy nem lehet rajtam fejhallgató.

Ma van a második alkalom és a következő lesz az utolsó.

Nem akartam rákérdezni,hogy most ezzel azt akarja mondani,hogyha felveszem a fejhallgatót akkor kirúg?

Vagy milyen utolsóra gondolt itt?

Külföldön dolgozom egyébként…

2022. dec. 8. 08:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Igen.
2022. dec. 8. 08:44
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2022. dec. 8. 08:52
 3/22 anonim ***** válasza:
14%

Ez normalis emberek kozt tenyleg egy égbekiálto bunkóság, ha vki meloban zenét hallgat fulessel.

Nálunk is volt egy ilyen és ugyan csak kollegája voltam de marhára zavart az is ha hozzá akarnék szólni is várnom kell míg kiveszi, meg alapvetoen nem érdekli a sapat sem. Elvan magával mintha egyedul lenne a földön.

Egy bunko embernek tartottam egy az egyben.

Most vagy közlöd de papirral hogy mentákisan sérult vagy(máshogy nem hinné el az biztos), vagy ne hallgass zenét, vagy tényleg keress más munkát.

2022. dec. 8. 08:53
 4/22 anonim ***** válasza:
26%
Igen és igaza is van
2022. dec. 8. 08:56
 5/22 anonim ***** válasza:
25%

*nem erdekli a csapat sem

Most is ilyen az informatikusunk. Bemegyek hozzá rám se néz fel se tunik neki hogy vki bejött, szólok, nem hallja, oda kell állnom az orra elé, azt az érzést is kelti bennem hogy ZAVAROM, nagynehezen rámnéz végre, kiveszi a fulest és végre lehet vele beszélni. Amit ennyit idő alatt míg csak reagálást várok, már letudtam volna.

Marhára rühellem én is ezt.

2022. dec. 8. 08:56
 6/22 A kérdező kommentje:

De nem értem ezt sem.

Miért kellene,hogy érdekeljen a csapat?

Mármint ez nem óvoda…

Nekem nagyon furcsa,hogy valaki nem fogja fel,hogy minden ember különböző.

Nem akarok én sem rihegni röhögni másokkal.

Mert ezt is erőlteti.

Én is kicsit magamnak való vagyok.

Elvégzem a munkámat amiért megkapom a pénzt és hazajövök.

De szerintem elkellene fogadni,hogy mindenki másmilyen.

2022. dec. 8. 08:57
 7/22 A kérdező kommentje:

Mármint nem tudom mi a bunkóság ebben tényleg ha az ember azért hallgat zenét,hogy tudjon koncentrálni.

Engem az olyan emberektől kap el a hidegrázás akiknek állandónak közléskényszerük van.

Én úgy nem tudok dolgozni,hogy azt kell hallgatnom,hogy arról beszélnek,hogy esik az eső vagy az egyik kollégámat az idegroham kapja el naponta 5x ha valaki felidegesíti.

Engem meg ez zavar.

Ezért teszem fel a fejhallgatót mert teljesen összezavar az aktuális feladatomban.

Nem tudok koncentrálni olyankor és a feladatot amit 10 perc alatt megcsinálnék, megcsinálom 30 perc alatt mert folyamatosan autómatikusan arra figyel az agyam amiről beszélnek németül.

2022. dec. 8. 09:02
 8/22 anonim ***** válasza:
88%

Azért nem érted, hogy ez neki miért probléma, mert aspergeres vagy.

Ő meg azért nem ért téged, mert nem szóltál neki erről.

1. mondd el neki, mi a bajod, és ahogy írták is, lehetőleg orvosi papírral egyetemben

2. a zene helyett lehet kapni manapság már tök jó zajszűrős fülhallgatókat, amik tompítják a zizegést, de ha eléd áll a kolléga, hallod, mit akar, talán ez elfogadhatóbb mindenki számára

2022. dec. 8. 09:07
 9/22 anonim ***** válasza:
Füldugó
2022. dec. 8. 09:13
 10/22 A kérdező kommentje:

De szerintem ezt nem csak aspergeresek csinálják.

Úgy értem..nekem több régi kollégám is csinálta ezt mert elviselhetetlen a zajongás.

Ha pedig hibázol akkor téged tesznek felelőssé nem azt aki 8 óran keresztül vihogn meg visít.

Nem tudom..nem szívesen mondanám el az aspergert mert nem akarom,hogy különcnek gondoljon.

2022. dec. 8. 09:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!