Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy főnök miért lesz szigorú...

Egy főnök miért lesz szigorú és/vagy bunkó?

Figyelt kérdés

Tehát milyen logika alapján dönt úgy, hogy ő nem lesz rendes és közvetlen a dolgozókkal, hanem épp ellenkezőleg szigorú, és amibe csak lehet beleköt, esetleg terrorizálja is a dolgozókat?

Ha én főnök lennék, nekem az lenne az ambícióm, hogy a dolgozók szeressenek, rendesnek könyveljenek el, pozitívan beszéljenek rólam. Nem találnám logikusnak úgy bánni velük, hogy aztán, ha csak elsétálok mellettük, kapásból azt gondolják, hogy "Na ez még itt van? Miért nem döglik már meg?".

De tényleg, miért jobb szemétnek lenni, mint rendesnek?

2022. nov. 6. 13:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
47%
Èn nagyon becsülöm a felszolgálók munkáját, de életemben nem találkoztam egoistább és nyálasabb emberekkel, mint a pincérek. Mégegyszer, nem a munkának szól, hanem a személynek. A 70%-a nem a tanulási képességei miatt van ott, hanem mert máshova nem kellenek. Arra a 70%-ra ostorcsapkodó rabszolgahajcsár kell, mert abból értenek, illetve vendéglátásban vezetõnek lenni nagyon stresszes munka.
2023. febr. 28. 15:12
 22/24 anonim ***** válasza:
57%

21: " A 70%-a nem a tanulási képességei miatt van ott, hanem mert máshova nem kellenek."

Hát ez minden munkánál igy van. :D

2023. febr. 28. 16:07
 23/24 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon sok munkahely talonban tartja a jövendőbeli munkásait ha esetleg pótolni kellene valakit így a meglévőkkel azt csinál amit akar. Azért hogy azt csinálhasson velük amit akar.
2023. febr. 28. 16:26
 24/24 anonim ***** válasza:
15%
Mert senki sem akar dolgozni csak potyán cigizve letudni a 8 órát.
2023. márc. 11. 20:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!