Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy főnök miért lesz szigorú...

Egy főnök miért lesz szigorú és/vagy bunkó?

Figyelt kérdés

Tehát milyen logika alapján dönt úgy, hogy ő nem lesz rendes és közvetlen a dolgozókkal, hanem épp ellenkezőleg szigorú, és amibe csak lehet beleköt, esetleg terrorizálja is a dolgozókat?

Ha én főnök lennék, nekem az lenne az ambícióm, hogy a dolgozók szeressenek, rendesnek könyveljenek el, pozitívan beszéljenek rólam. Nem találnám logikusnak úgy bánni velük, hogy aztán, ha csak elsétálok mellettük, kapásból azt gondolják, hogy "Na ez még itt van? Miért nem döglik már meg?".

De tényleg, miért jobb szemétnek lenni, mint rendesnek?

2022. nov. 6. 13:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
45%
Az ilyen nincs meg,dugva rendesen. Ott éli ki magát, otthon meg egy lábtörlő cs.icska
2022. nov. 6. 13:28
 2/24 A kérdező kommentje:
Mert nyilvánvalóan tudatában van annak, hogy ő gonosz és bunkó az alkalmazottakkal, és azok utálják őt. Nem lehet olyan naív és együgyű, hogy azt higgye, hogy tisztelik őt.
2022. nov. 6. 13:42
 3/24 anonim ***** válasza:
97%
A tisztelet nem egyenlő azzal, hogy emberileg egy darab sz.r.
2022. nov. 6. 13:54
 4/24 anonim ***** válasza:
97%

Más vezetők meg úgy állnak hozzá, hogy a beosztottjai a 2. családja, gyerekek, akiket terelgetni és segíteni kell.

De vannak ezek a frusztrált ba.zatlanok, mentális betegséggel, személyiség zavarral és hangulat ingadozással.

2022. nov. 6. 13:59
 5/24 A kérdező kommentje:
4: Meg az ilyenek például sokszor köszönni nem képesek. Mindig is irritált, amikor érkezéskor meglátva köszöntem, az meg se nyikkant, de egy órával később már jött oda pampogni vakami hülyeség miatt feleslegesen, akkor bezzeg ki tudta nyitni a száját.
2022. nov. 6. 14:05
 6/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem feltétlen baj szerintem. Meg mindig jobb annál mint aki pszihopata módon jatszmazik és manipulál.
2022. nov. 10. 19:18
 7/24 A kérdező kommentje:
6: Mert a szigorú és/vagy bunkó főnökök talán nem lehetnek egyben pszichopaták és manipulatívak is?
2022. nov. 10. 20:22
 8/24 anonim ***** válasza:
27%
Azért mert ha a főni puha, könnyelmü, laza, vihorászó stb. lenne a dolgozókkal szemben akkor azok ellustulnának, nem jól végeznék a munkájukat, hibát hibára halmoznának mert tudnák hogy nincs respekt aki figyelmeztetné őket.
2022. nov. 18. 03:21
 9/24 A kérdező kommentje:
8: Legalábbis a g*ci főnököknek standardban ez az elgondolásuk az elejétől. Általában nincs mögötte meggyőződés. Én legalábbis nem nagyon hallottam még olyanról, hogy valaki az elején (amikor főnökké vált) még nagylelkű volt, de utána a dolgozók miatt begonoszodott.
2022. nov. 18. 18:48
 10/24 Senior Séf ***** válasza:
67%
Mert felülről őt baszogatják.
2022. nov. 18. 19:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!