Mikor lesz felszámolva a munkahelyeken a morális válság?
Figyelt kérdés
Az embernek dolgozni és biztosítani a saját megélhetését, és létfenntartását kötelessége, ez tiszta sor. Azonban a helyzete visszaéléséből való diktatúrát, önértékelése porba tiprását, felettesek kisebbségi komplexusa és magánéleti sérelme kiélésének eltűrését, az ezekből kialakuló gyomorfekély bevállalása, azonban nem kötelessége, még erkölcsi értelemben sem.2022. aug. 20. 19:48
61/62 anonim válasza:
Nem én vagyok az 55. hozzászóló.
Engem pedig a megfoghatatlan, "céltalan" kérdések zavarnak, amelyekre válaszolni sem lehet.
A látogatók létszáma is ezért csappant meg.
62/62 A kérdező kommentje:
Céltalan? Hát pl. az a cél, hogy megtudni, hogy mikor lesz felszámolva a munkahelyi morális válság. :)
Örülök hogy nem az 55-ös vagy. Ő még írni sem tud. :D
2022. aug. 27. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!