Mikor lesz felszámolva a munkahelyeken a morális válság?
Figyelt kérdés
Az embernek dolgozni és biztosítani a saját megélhetését, és létfenntartását kötelessége, ez tiszta sor. Azonban a helyzete visszaéléséből való diktatúrát, önértékelése porba tiprását, felettesek kisebbségi komplexusa és magánéleti sérelme kiélésének eltűrését, az ezekből kialakuló gyomorfekély bevállalása, azonban nem kötelessége, még erkölcsi értelemben sem.2022. aug. 20. 19:48
2/62 A kérdező kommentje:
De mikor és hogyan lesz felszámolva?
2022. aug. 20. 19:54
3/62 anonim válasza:
Bemész és szétvered a munkakörnyezetet, ennyi. Vagy leülsz otthon, fogsz egy darab papírt, és összeírod rá hogy mehetsz a szemétkedők agyára.
4/62 A kérdező kommentje:
Az előbbi törvénybe ütközik, az utóbbi pedig értelmetlen.
2022. aug. 20. 19:56
5/62 anonim válasza:
Sehogy. Magyarorszagon nincsenek normalis szakszervezetek. Totalis apatia van, minden tekintetben. A megszoksz vagy megszöksz-elv uralkodik.
De szerintem te megint a flugos rebuszos vagy.
7/62 A kérdező kommentje:
"Primitív ember ismertető jegye a személyeskedés."
Nagy bölcsesség és igaz. ;)
Egyébként meg már úgy ezer éve nem vagyok annyi idős, hogy még akár jogosultságom is lehessen diákszövetkezetben dolgozni.
2022. aug. 20. 19:59
8/62 anonim válasza:
Dehogy ütközik törvénybe. Rengeteg iroda szétverős video is keringett neten régen, max. a főnök kirúg meg levonja a kárt a fizudból. Emberben ne tegyél kárt, annyi a lényeg.
9/62 A kérdező kommentje:
Ezzel a rébusszal úgy 25 évet tévedtetek. Kb. akkor voltam tagja. És biztosíthatlak titeket, hogy nem az akkori helyzetről írok.
2022. aug. 20. 20:01
10/62 A kérdező kommentje:
Rongálás, vagyoni kár, tudod...
2022. aug. 20. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!