Mikor lesz felszámolva a munkahelyeken a morális válság?
Kérdező, hát ha így állsz hozzá, hogy még ceruzával se mered felírni a falra, hogy hülyék vagytok, akkor ne csodálkozz, hogy csesztetnek.:)
Én minden új helyen úgy kezdek az első fura kollegára, hogy mi a qrva anyád van. Rögtön nem mernek szólogatni. De pl. fel is olvaszthatsz egy csomag rágógumit a benti mikroban, és ahol nincs kamera belekened a csaj hajába, sose szedi ki és kopasz lesz. Igazából ma munkahelyre dolgozni csak ilyen tervekkel szabad menni itthon, legalábbis a tapasztalataim ez mondják.
Egyébként a magyar nép gyáva, mert csak annyit kéne tenni, ha rossz bent a hangulat akkor mindenki összefog, és sztrájkoltok. Valami miatt rossz, sok munka, vagy pörgés, vagy túlóra, stb.
1 ember felmondásától? Ja valószínű. Azt tudtad hogy azért van morális válság, mert mindenhol válogathatnak, annyi a jelentkező?
Mindjárt jönnek a híradós idézetetek, hogy itt és itt és itt és itt alig találnak embert.
Ez a híradós idézet magadtól jutott eszedbe, vagy én adtam az ötletet a 18-as hozzászólásomban?
Sértett munkáltató vagy, hogy szóba került a téma, mi?
Magyarországon élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!