Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mondjak fel csak...

Szerintetek mondjak fel csak azért, mert a munkatársak szarkavarók és morálisan ellehetetlenítenek és idegileg kikészítenek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 16. 04:39
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Ha törik a mécses, másnap otthagyom.
31 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Előtte keress mást. Ez anyagi helyzet stb függvénye is, hogy mondj -e fel vagy ne, idegenek nem ismerhetik életedet, anyagi helyzetedet.
2021. jan. 16. 05:31
 2/6 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
Sajnos a munkatársak a legfontosabb tényező egy munkahelyen, fontosabb tud lenni a fizetésnél és a munkánál is. Ha nem tudod elérni, hogy változzanak, akkor jobb, ha mész.
2021. jan. 16. 06:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem ezért kellett otthagynom legutóbb a munkahelyem. Pedig jó meló lehetett volna, jó fizuval. De tönkretettek lelkileg az emberek annyira, hogy gyógyszer segítségével tudtam csak rendbejönni valamennyire. Azóta is félek új munkahelyre jelentkezni is, nehogy megint ez történjen.

Úgyhogy, azt javaslom mindenképp hagyd ott. Előbb, ha tudsz keress másik helyet, de ha megteheted, inkább mondj fel minél előbb.

2021. jan. 16. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért azzal legyél tusztába, higy mindenhol vannak ilyen emberek. Pláne ahol nők dolgoznak együtt. Én egyszerűbbnek láttam letojni a fejüket, és kész.
2021. jan. 16. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajna én is jöttem már el ezért nem egy helyről. Nem ér annyit az egész, nem álmaim munkai voltak amúgy sem. Csak munkát keresni munkából meg elég nehéz, eljárogatni interjúkra meg telefonokat lebonyolítani úgy, hogy ne kelts gyanút nem egyszerű ha olyan beosztásban dolgozol ahol hétköznaponként reggeltől délutánig ott vagy.
2021. jan. 16. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz akkor lépj ki mielőbb.Anyagilag azért biztosítsd ki magad már amennyire lehet.Közben nézelődj másik munka után.Nem ér annyit az egész hogy tönkremenj idegileg az idióták miatt.Megnyugszol ha nem kell a képüket bámulnod.Ezt utálom mikor valakit kipécéznek maguknak és rászállnak pfff
2021. jan. 18. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!