Mikor lesz felszámolva a munkahelyeken a morális válság?
Figyelt kérdés
Az embernek dolgozni és biztosítani a saját megélhetését, és létfenntartását kötelessége, ez tiszta sor. Azonban a helyzete visszaéléséből való diktatúrát, önértékelése porba tiprását, felettesek kisebbségi komplexusa és magánéleti sérelme kiélésének eltűrését, az ezekből kialakuló gyomorfekély bevállalása, azonban nem kötelessége, még erkölcsi értelemben sem.2022. aug. 20. 19:48
41/62 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk ha nissanom van, nem szoktam osztani az észt az opel műszaki teljesítményéről. Na mindegy.
2022. aug. 20. 22:17
43/62 anonim válasza:
36os. Nem találtam meg a válaszaid között sem a probléma okát, sem azt, h miben látod a megoldást... Bemásolnád őket, légyszives?
Tanulj többet, h jobb munkahelyed lehessen. Látod, nem mindenkinek szar.
Ez van, tűrjél!
44/62 A kérdező kommentje:
Troll vagy vagy felháborodott munkáltató?
2022. aug. 20. 22:26
45/62 anonim válasza:
Nem gúnyolódott, tehát nem tett rosszat a felettesed.
46/62 anonim válasza:
Mond, miket csinált? Ha nem gúnyolódott, akkor nem tett rosszat?
47/62 A kérdező kommentje:
Szerintem te sem tudod hogy mit írtál és mire.
2022. aug. 20. 22:48
48/62 anonim válasza:
36os. Nem találtam meg a válaszaid között sem a probléma okát, sem azt, h miben látod a megoldást... Bemásolnád őket, légyszives?
Innen úgy tűnik, inkább te vagy a troll.
Lehet az a baj, h rühellik a pofádat és el akarnak üldözni.
49/62 A kérdező kommentje:
A probléma oka le van fektetve a 18-as válaszba. De aki nem érti, annak hiába magyarázzák. Aki meg nem akarja érteni, annak meg felesleges is, mert úgyis hüleségeket beszél és személyeskedik.
2022. aug. 20. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!