Csapatépítő lehet kötelező?
A cégnél egésznapos csapatépítőt szerveznek (talán ottalvással, részletek még nincsenek). Azonban "kötelező", szabadságot se engednek kivenni arra az időre. Ráadásként 200km-re lesz.
Ilyen van? Ha én bejövök dolgozni, hisz arra szól a szerződésem tehetnek valamit?
10: jajj, ne már, és mi baja lesz, ha egy-két napig nem hallja a gyerekét?
Mi is úgy nyaraltunk gyerekkorunkban táborban vagy nagyiknál vagy máshol, hogy a szülőkről egy hétig nem hallottunk.
10
Elég ideggyenge lehetett az az anyuka, ha ilyen miatt végig sírja a csapatepitot. A munkában nem sír? Az is 8 óra.
Aki felnőtt nőként azon sír, hogy egy napig nem hallja a gyereke hangját annak a fejében valami nagyon nagy baj van.
A mobiltelefon mindössze kB 30 éve kezdett elterjedni, valahogy előtte is túlélték az emberek ha a munkájuk/betegség/bármi miatt egyetlen napot! külön kellett tölteniük bármilyen kicsi gyerektől.
#18 Ez ugyan olyan, mint ha azt mondanák hogy el kell utaznia Európa másik végébe tárgyalni. Lehet nem volt benne a szerződesében, kötelezni sem lehet rá, de ha nem teszi meg lehet keresnek olyat inkább aki igen.
Én se szeretem a csapatépítőket, de ha mindenki megym
Oké, baj van a fejében. Ahogy annak is, akinek az a lételeme, hogy csak a buli, meg a buli. Van ilyen? Igen. Jogában áll? Igen. Kötelezték rá? Igen. Akár autista is lehet, vagy introvertált, vagy akármi, akkor se fogja jól érezni magát. És akkor? Azt kellene felfogni, hogy, van aki nem akar menni, és nem kellene belerángatni olyanba, amit nem akar. De nem tudjátok felfogni úgy látom.
Akkor menjetek most azonnal, így azok meg egy deci ecetet. Csak úgy. Mert én azt mondtam. Oké? Ja nem? Hogy képzelem, hogy olyat kerek, amit nem akartok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!