Szerintetek hasznosak ezek a multicéges receptúra szerinti teljes hétvéges szabadidő lefoglaló, kötelező csapatépitő trainingek?
Az új főnökaszonyunk,aki egy multi cégtől jött egy közepes céghez,hát azt sütötte ki,hogy az egész cég,minden 3 hónapban,egy teljes hétvégét,el keljen utazzon,család nélkül,telefonokat elzárva és különböző csapatépitő programokban vegyünk részt,sőt sportolni kell,verszenyezni egymás ellen,énekeleni,egy lábon szaladni....stb.
Én egyet kihagyam,ezért fekete bárány vagyok,és kollégák mesélték,hogy sokszor megalázott helyzetben érezték magukat.Például a férfiaknak exatlon szerü versenykekben kellet részvenniük fürdőgatyában,aki nem ált be valamelyik csapatba,a trainer negatív kollégaként osztályozta,szerinte nem fog tudni csapatban teljesíteni.Persze a főnökaszony a trainernak hisz,mert ugye szakember.Halottam ennél extrémebb csapatépitő marhaságokat is,hogy kimentek egy szigetre,tulélési akciókban vettek részt,sőt még olyat is ,hogy meztelen parti kollégák között,valamilyen naturista helyen.Szerintetek ezek nem tulzások egyes cégektől? Minek ezek a hülyeségek? Mi közük a munkához? Szerintem senkit nem kötelezhetnek semmihez.Nektek volt már negatív tapasztalatok valamiféle teambulidinggel?
Igen, én nagyon élvezem az ilyesmit :D
Bár mi kultúrált csapatépítőkön veszünk részt, aminek a java arról szól, hogy eszünk-iszunk :D
Miből van erre pénze a cégnek? Szerintem is sántít a sztori. Az oké, hogy vannak kötelezően ajánlott csapatépítők, de max. 1 naposak, és azok sem ilyen gyakran, és aki nem megy, azt csak szabadsággal tudja kiváltani, vagy még akkor úszhatja meg, ha sürgős meló van pont aznap, és nem lehet halasztani.
Nálunk vannak céges sörözések néhány hetente, havonta munka után, van törzshely is, ahol szoktak asztalt foglalni, de egyáltalán nem kötelező, és teljesen kötetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!