Ezért kirúghatnak?
Már úgyis mindegy, mert már aláírtam a felmondást, csak most utólag kíváncsi vagyok, hogy ilyesmit jogosan tehet-e a munkáltató.
Szóval múlthét pénteken betelefonáltam, hogy nem érzem jól magam, és nem tudok bemenni dolgozni. Nem is volt probléma, elengedtek, majd szombaton a főnökom Facebookon látta, hogy épp a strandon vagyok. Máig nem is kérdezett semmit, csak reggel mire bementem dolgozni már várt az előre megírt felmondással, hogy írjam alá.
Nem értem, hogy mi a baj azzal, ha szombaton a strandon voltam? Én péntekre kértem szabadnapot, olyan nem lehetséges, hogy egy nap alatt meggyógyul/jobban lesz az ember??
Gyakorlatilag bármit megtehetnek veled mert az átlag ember nem pereli be őket,úgy rángatnak ahogy kedvük tartja.Azt jó lenne látni milyen indokkal rúgtak ki,úgy tudom hogy lehetséges jogi útra terelni a vitát ha kifogásolható az indokuk és bele akarsz/tudsz állni.
Amúgy nem tudom honnan szedi a többi kommentelő hogy nem lehet egy nap alatt meggyógyulni.Miért ne lehetne hogy ettél valamit ami elrontotta a hasad,reggel kb összeesel de másnap jobban vagy?Nekem is volt olyan hogy véletlenszerűen rosszul lettem annyira hogy nem voltam érdemi munkára képes munkaaidő előtt és fél nappal rá jobban lettem.Volt olyan hogy elkezdett fájni a fejem úgy hogy alig éltem,aludtam rá egyet és jobban voltam,ha ez reggel történik értelemszerűen nem megyek be fél napra.
Az FB poszttal együttvéve tényleg elég gyanús,valószínűleg volt előzménye,más indok is de az nem igaz hogy nincs olyan betegség amiből nem tudsz egy nap alatt kigyógyulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!