Ezért kirúghatnak?
Már úgyis mindegy, mert már aláírtam a felmondást, csak most utólag kíváncsi vagyok, hogy ilyesmit jogosan tehet-e a munkáltató.
Szóval múlthét pénteken betelefonáltam, hogy nem érzem jól magam, és nem tudok bemenni dolgozni. Nem is volt probléma, elengedtek, majd szombaton a főnökom Facebookon látta, hogy épp a strandon vagyok. Máig nem is kérdezett semmit, csak reggel mire bementem dolgozni már várt az előre megírt felmondással, hogy írjam alá.
Nem értem, hogy mi a baj azzal, ha szombaton a strandon voltam? Én péntekre kértem szabadnapot, olyan nem lehetséges, hogy egy nap alatt meggyógyul/jobban lesz az ember??
Van 1 napos betegség, de neki inkább az jutott eszébe, hogy egy hantás vagy. Nyilván ott kellett volna megbeszélni, ha pl. gyökérkezelésen voltál, így már épp nem akartál másnap meghalni a fájdalomba.
Szart kamuztál neki, így túl átlátszó volt és kirúgott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!