Milyen munkát ajánlanátok nekem?
Hímringyó?
Csak a nőkkel kene foglalkoznod.
Te választasz.
Mi a szakmád, úgy egyszerűbb lenne tippeket írni, hogy milyen munkák amik ok.
Ja és 1-essel ne foglalkozz. Frusztrált!
Ne haragudj, de nem tartom jó ötletnek, hogy a karriered a lelki sebeidhez, problémáidhoz igazítsd. Ez hosszú távon szinte esélytelen, hogy jól süljön el. Az teljesen rendben van, ha nem szeretnéd az embereket munkaeszközödként, de neked a leírtak alapján alapvető szocializációs és kapcsolatteremtési problémáid vannak, ami gyakorlatilag a szabadságodba kerül.
Fiatal vagy, ezt a terhet nem szabad elkönyvelned valaminek, amihez alkalmazkodnod kell és a nyakadban hurcolva élni. Törekedj arra, hogy ezt le tudd vetni először és gondolj úgy a leendő hivatásodra, mint valamire, amit úgy végzel, hogy ezt a problémát megtanultad kezelni. Hogy vannak kollégáid, akikkel együtt tudsz dolgozni, meg tudod osztani az ötleteidet, a (szak)véleményed. Hol tudnál a legjobb lenni, ha tegyük fel, le tudnád ezt vetni? Milyen téma érdekel, mihez van affinitásod?
Ha megégetted a kezed, nem mondasz le egy életre arról, hogy használd, nem? Miért tennél ilyet akkor a lelki sebeid miatt? Ezeken lehet dolgozni, az árnyékukban élés helyett.
Pedig muszály lesz kitörnöd ebből a burokból,ha a visszahúzódóságodra hivatkozva mindent lemondasz végképp egy nincstelen senki lesz belőled.Jelentkezni kell munkahelyre,ha felvesznek oda kell menni,add a legjobbat és kiderül mi lesz.Simán lehet hogy kifogsz egy normális társaságot akik nem közösítenek ki.
Persze ez nem a jellemző de én pl 4 munkahelyen voltam eddig 22 évesen és mindegyiken aránylag normális emberek voltak,nem lehetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!