Hogy vágj pókerarcot a melóhelyen amikor trauma ért?
Figyelt kérdés
Munkahelyen nem sírsz, mert senkit nem érdekel. Ráadásul új munkahely, fontosak az első benyomások.ma 19:02
1/5 A kérdező kommentje:
Én meglehetősen az a típzs vagyok, akinek az arcára kiül az adott hangulata.
ma 19:03
2/5 anonim válasza:
Nem kell leplezni, foglalkozz csak a munkáddal és úgy mindenkinek jó.
3/5 anonim válasza:
Az ember nem azért sír, mert érdekli az embereket.
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Van, hogy eszembe jut a dolog, ami miatt szomorú vagyok, agyalok rajta egy keveset, majd visszatérek a valóságba, figyelem, ahogy a többi ember tök jó kedvű. Gondolkozom, hogy velük soha nem történik semmi rossz? De gondolom ők csak nem mutatják. Engem nem egyszer hazaküldtek, mert látták, hogy szarul vagyok, közben lelki okai voltak, nem fizikai. Sokszor sírtam a wc-ben, töltöttem ott egész ebéd szüneteket is. Az egyik munkahelyemen az éppen aktuális magánéleti gondom miatt mondtam fel, mert egyszerűen nem tudtam koncentrálni, nem tudtam dolgozni, mindent elcsesztem és ezzel előztem meg a kirúgást. Utána két hónapig nem is dolgoztam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!