Miért mondja a kollégám hogy ne pasizzak?
Párom oldalát használom 26 éves leányzó vagyok, nem vagyunk beszélgetőviszonyba a munkahelyen, meg semmi, egyik fiúval beszéltem pár szót, és utána másnap odajött hozzám a kollégám és mondta hogy ne pasizzak a munkahelyen.
Hiába mondtam hogy nem pasizom, csak beszélgettem vele, aztán azzal jött hogy ne mosolyogjak senkire sem, főleg ne férfiakra, és ne legyek kedves sem. Mondtam neki hogy ne szóljon semmit sem, ki ő hogy ilyeneket mond nekem, azzal beszélgetek akivel csak akarok. Erre elment, és a mai napig nem szól hozzám.
26 évesen már nem vagy leányzó.
Bocsánat nem értem, egy random kollega szólt be, vagy a párod, aki a kollegád?
Szerintem ez a párom oldalát használom mondat egy boomer dolog volt, nem tudja, hogy azt nem kell közölni, hogy a párja regisztrációjából írt ki kérdést :D
Nekem ez a ne pasizz dolog olyan, mint amikor a tanár így alázott meg az osztály előtt, amikor nem figyeltem, hogy "ne most udvarolj", amikor ellenkező neművel beszéltem. A kollégád vagy beleszól mindenbe, mert egy hülye f.asz, vagy tetszel neki és nem akarja, hogy mással dumcsizz.
#5 alapból csendes típus vagyok, új munkahelyre kerültem. Egyik kollegám (aki már mindent megtudakolt rólam a főnöktől) gúnyosan megkérdezte, hogy a gyerekeimet is ilyen halkan nevelem vagy inkább ők nevelnek engem?
Csodálom, hogy aznap nem rúgtak ki, amikor kiabálva kifejtettem, hogy mi a franc köze van a magánéletemhez, főleg ilyen stílusban. Az emberek imádják egymást megalázni mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!