Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve dolgozok egy munkahelyen. Van egy srác aki velem együtt kezdett egy munkakörben, ő most középvezető lett dupla annyi fizetésért mint bárki más. Alig végzett az egyetemen pár hónapja a munka előtt, senki nem érti hogy juthatott rövid időn belül ennyire magasra. Tudása 0, kb mindenki többet tud nála minden téren. Én tudok a legtöbbet mindenről, és még 1 2 extra területet is ami nincs a munkaköri leírásomban, és ezért engem kiszipolyoznak míg ez a srác egésznap pihen. Az utóbbi időben rám is szállt, és egész nap szivat. Sajnos fiatal gyerekeim vannak, nem tudom megtehetem e hogy lelépek... Szabadidőmben otthon is esz az ideg egész nap, nem bírok másra gondolni. Már pszichés betegségek jeleit érzem magamon. Ti mit gondoltok, mit tennétek a helyemben? Az önbecsülésem a béka segge alatt, és már hetek óta fáj a hasam, fejem az idegtől. Igyekszek magamban problémát találni, hátha velem van a gond de egyre nehezebb magamat meggyőzni erről.. beszéltem a párommal is a helyzetről de szerinte felelőtlenség lenne más munkahely hijján lelépni, más pedig most nem nagyon van kilátásban... ti mit tennétek?

febr. 6. 01:56
 1/2 anonim ***** válasza:
31%

Imádom az ilyen mindentudó hisztigépeket….

Végezd el a munkádat, azért a bérért, amiért elvállaltad, abban a munkaidőben, amiért elvállaltad, anélkül, hogy azzal foglalkoznál, a főnöködnek milyen dolga van vagy nincs! A munkaidő végén menj szépen haza, foglalkozz a családoddal és ne azon keseregj, hogy mit bæsztál el az életben!

Aztán, ha annyira középvezető akarsz lenni, akkor csinosítsd ki az önéletrajzod és pályázz ilyen állásokra!

febr. 6. 07:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kukacoskodás nélkül: honnan lehet tudni, hogy a srác egész nap pihen? Ez miben nyilvánul meg?

Elhiszem, hogy bánt a helyzet, mégsem ér ez annyit, hogy tönkre tedd vele az idegeid és az egészséged. Könnyű ezt mondani, de ha otthon vagy, a munkát próbáld meg félretenni. Csak magad őrlöd azzal, hogy a saját otthonodban is ezen tépelődsz.

Párodnak igaza van abban, hogy innen addig nem szabad dobbantani, míg nincs meg egy másik és egyben fix állás. Nagyon nehéz most normális munkát találni, így a jelenlegit ne dobd el addig, míg nincs másik.

febr. 6. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!