Munka előtt vagy után vagy aktívabb?
Ket muszakban dolgozom, delelottos heten eleg aktiv vagyok mar ebredestol, csak nyilvan nem kelek fel olyan koran, hogy barmire is legyen idom, igy ezt az aktivitast nem nagyon tudom kihasznalni, bar neha elofordul, hogy felebredek ejfel-1 ora kornyeken es kipihentnek erzem magam, felkelek, akkor van idom egyebekre meg keszulodes elott, de ez ritkabb, inkabb akkor volt jellemzo, amikor melo utan egybol aludtam, de ez egy ideje megszunt es melo utan vagyok aktiv delelottos heten, es inkabb kesobb fekszem, de delutan van idom itthon a hobbimra, egyebekre.
Delutanos heten altalaban ugy kelek, hogy valahogy megcsinalom a kavemat, kiulok az erkelyre es addig ott ragadok, amig nem kell keszulodnom, aztan valahogy beerek a munkahelyre, aztan az elso szunetemig, amig meg nem iszom a masodik kavemat, kb alszom, de olyankor mar kezdek felelenkulni olyan delutan 3 ora kornyeken🤣 Este mire hazaerek, meg talan van kedvem hobbizni, de altalaban mar tul kesonek itelem az idot, ilyenkor szoktunk inkabb folytatni az aktualis sorozatot a parommal, aztan elalszunk. De itt is inkabb a melo utan vagyok aktiv, csak nincs kedvem ejjel 2-ig fent lenni, mert ezeken a heteken legalabb van idom aludni. (Ettol fuggetlenul nekem ez a 9 oras ebredes nem fekszik, plane nyaron, sut a nap, zaj van, nem tudok nyugalomban felebredni. Jobban szeretem a hajnalni kelest.)
Előtte se vagyok túl aktív.
Belőttem kb a rutint.
Kulcs,egyebek be a zsebbe,stb.
Reggelire valami fél akármi,a másik fele majd bemegy reggel a bolt után,ha beértem a munkahelyre.
Vagy egész,ha megeszek egy joghurtot,de úgyis fáj még az éhség miatt a gyomrom kicsit...
Utána meg alig akarok élni,de aludni sokáig nem tudok.
Aktív akarok lenni,de ebből max videónézés,zenehallgatás lesz.
Egészen addig,míg el nem alszok.
Ha nincs teendőm utána,ez van.
Meg néha napján beszélek is valami emberi lénnyle,ha összejön.
Egyértelműen utána,de nem erőltetem meg magam.
Laza,lágy,de folyamatos "aktivitás" követi a munkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!