Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahelyre érkeztem kb.2...

Új munkahelyre érkeztem kb.2 hete és velem együtt érkezett egy új lány is.Hogy lehet az,hogy én több fizetést kapok,mint ő?

Figyelt kérdés
A héten került szóba a fizetés téma köztünk.A lány nem tudja konkrétan,hogy nekem többet pénzt mondtott a főnök. mondtam neki valószínűleg félreértettem,hogy mennyi a fizetés.....Ma kaptuk meg a heti fizetést.Mondta,hogy ő mennyi fizut kapott.Kérdezte,hogy én mennyit kaptam.....Azt mondtam neki ugyan annyit mint ő.Nem mondtam meg neki,hogy én többet kaptam.

2022. máj. 27. 18:23
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Szólás szabadsága van...jelents az oldalnak,hogy káromkodtam úgy hogy csillagozva írtam le a csúnya szavakat.Sok sikert!
2022. jún. 5. 18:22
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy te is ilyen hárító természet vagy... mindenki hibás, csak te nem, igaz?

Na, akkor gratulálok.

Ezzel a trollal pont megtalálta a zsák a foltját.

2022. jún. 5. 18:30
 33/35 A kérdező kommentje:
Te jó Isten...mit kötözkodsz te itt?Bolond vagy te.Bolhából elefántot csinálsz.Valaki beszólt nekem,hogy miért baj az nekem,hogy én több fizut kapok.....én meg visszaszóltam neki,hogy én nem mondtam ilyet,hogy ez baj.....Az hogy most káromkodtam az nem halálos bűn.Nem kezdtem el senkit mocskokni,nem ártottam senkinek.
2022. jún. 5. 18:51
 34/35 anonim ***** válasza:
23%

Csak az a probléma, hogy aki neked beszólt, az csak úgy beesett ide.

Te pedig itt a házigazda vagy. A te dolgod rendet tartani. Így tartasz rendet?

Azt ugye tudod, hogy ezzel azt éred el, hogy a normális válaszolók pánikszerűen menekülnek?

Maradnak a trollok.

Na, aztán tőlük majd igazán hasznos válaszokat kapsz!

Arról nem is beszélve, hogy ilyen önuralmad van?

Hogy valaki jóformán még be se lépett, már átkozódsz?

2022. jún. 5. 19:05
 35/35 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem ez az oldal a legfontosabb az életemben.....na szia
2022. jún. 5. 19:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!