Új munkahelyre érkeztem kb.2 hete és velem együtt érkezett egy új lány is.Hogy lehet az,hogy én több fizetést kapok,mint ő?
Figyelt kérdés
A héten került szóba a fizetés téma köztünk.A lány nem tudja konkrétan,hogy nekem többet pénzt mondtott a főnök. mondtam neki valószínűleg félreértettem,hogy mennyi a fizetés.....Ma kaptuk meg a heti fizetést.Mondta,hogy ő mennyi fizut kapott.Kérdezte,hogy én mennyit kaptam.....Azt mondtam neki ugyan annyit mint ő.Nem mondtam meg neki,hogy én többet kaptam.2022. máj. 27. 18:23
1/35 anonim válasza:
Helyes. Jobb, ha nem tudják a kollégák egymás keresetét.
2/35 anonim válasza:
"Kérdezte,hogy én mennyit kaptam."
És helyén maradt a feje egy ilyen kérdés után? Én helyben leordítottam volna a hajat a fejéről, csak hogy tudja hol a helye...
mi az hogy mennyit kaptál? Anyukám KÖZÖD??
3/35 A kérdező kommentje:
Jó.oké...de ő miért kap kevesebbet?egyszerre érkeztünk.ugyan annyit dolgozunk mindketten.
2022. máj. 27. 18:38
4/35 anonim válasza:
A legtöbb helyen kérik interjún a bérigényt.Lehet ő kevesebbet mondott.
5/35 anonim válasza:
Annyit fizetnek, amennyit ki tudsz alkutni magadnak.
6/35 A kérdező kommentje:
Állásinterjún nem kértek fizetési igényt.Ők mondták mennyi a fizu.Hirdetésbe is bele volt Írva,hogy mennyi a fizu.
2022. máj. 27. 19:43
7/35 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Egy lánynál be szokták árazni, hogy 5 éven belül szülni megy, és jó esetben csak 3 évig nem fog dolgozni egy percet sem, viszont a cégnek kell fizetnie.
8/35 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es!Én 26 éves vagyok.Nincs gyerekem.A kolléganőm akiről beszéltem ő 22 éves.Neki sincs gyereke.
2022. máj. 27. 20:05
9/35 anonim válasza:
De PONT ABBAN a korban van, amikor már lehet!
10/35 anonim válasza:
És ki van bukva, hogy a nők miért harcolnak azonos bérért, mint a férfiak... 22 évesen pedig elég kicsi az esélye, hogy most indul szülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!