Új munkahelyre érkeztem kb.2 hete és velem együtt érkezett egy új lány is.Hogy lehet az,hogy én több fizetést kapok,mint ő?
Figyelt kérdés
A héten került szóba a fizetés téma köztünk.A lány nem tudja konkrétan,hogy nekem többet pénzt mondtott a főnök. mondtam neki valószínűleg félreértettem,hogy mennyi a fizetés.....Ma kaptuk meg a heti fizetést.Mondta,hogy ő mennyi fizut kapott.Kérdezte,hogy én mennyit kaptam.....Azt mondtam neki ugyan annyit mint ő.Nem mondtam meg neki,hogy én többet kaptam.2022. máj. 27. 18:23
11/35 anonim válasza:
Nem lehet hogy neked esetleg van valami plusz végzettséged, papírod, ami neki nincs.Ilyeneket is számításba szoktak sok helyen venni.
Valamiben biztos különböztök ha ugyanakkor mentetek oda, ugyanabban a munkakörben...mégis te keresel többet.Ráadásul nem is kevéssel ha jól vettem ki a szavakból.
Nem volt felvétel előtt semmi teszt? Amin esetleg te jobban teljesíthettél?
12/35 A kérdező kommentje:
Utolsó!Nem volt semmi teszt.Végzettség nem kell ehhez a munkához...Könnyű fizikai munkáról van szó.Semmilyen iskolai papírt nem kértek tőlem.
2022. máj. 27. 21:31
13/35 A kérdező kommentje:
Ja és napi 1500 forinttal kapok több fizut.....Az havi szinten kiszámolva kb 30 ezer forint.
2022. máj. 27. 21:39
14/35 anonim válasza:
Sok oka lehet.
Fizikai munkánál sokszor azt is számitásba veszik, hogy ki mennyire fitt ránézésre.
15/35 anonim válasza:
A fizetés tabu csak itt beszélnek rola meg kérdezik meg.Én mindig többet is mondok hogy, irigyek legyenek mert semmi közük hozá.Mert te férfi vagy biztos azért kapsz többet aki el hiszi az idiota majd a multi erre fizet.Meg ugy keresnek kevesebet a nők hogy, nem mindegyik 8 dolgozik meg nem cégvezetők mert mindig a férfi alapit céget hogy, ember számba vegyék a nők mert a pénzre menek.
16/35 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy dolgozunk mindketten.egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál.Fittek,egészségesek vagyunk mindketten. normális test súllyal :D
2022. máj. 27. 23:28
17/35 anonim válasza:
Már megválaszolták, tőlük szedik be a szülés miatti kieséseket. Arra ne keress választ, hogy miért nem jó élből az adózott nyereségből létrehozni egy alapot erre, és minden költséget, a béreket (mindenkiét) beleértve, ennek megfelelően igazítani, na meg legfőbbképpen a nyereséget igyekezni megfelelőre emelni...
18/35 anonim válasza:
Sajnos tipikus esete a női diszkriminációnak, ami még a BBC-nél is előfordul:
19/35 anonim válasza:
Talán több a munkatapasztalatod. Vagy mivel felnőttebb vagy, úgy vélték, ha a minimummal kínálnak meg, odébbállsz.
20/35 anonim válasza:
A nettód több? Mert ha csak a bruttód, akkor ugyanannyit kaptok.
Ő még nem adózik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!