Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen a Magyar Postánál...

Milyen a Magyar Postánál dolgozni 2025-ben ?

Figyelt kérdés

Hallottam sok posta bezárt a maradékon meg levették a létszámot.

Sajnos korábban hallottam pár negatív dolgot az értékesítésről is,

amit teljesíteni kell ha nem akkor jön a fenyegetőzés, szankciók, jelentések, támogatók, saját kötések...mindezek közben ügyfelekkel, emberekkel és pénzzel kell foglalkozni hatalmas felelősséggel.

febr. 16. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Az elmondások alapján amiket hallottam akik ott dolgoznak, ellégé lehangoló.

Amiket bezártak postákat az utóbbi években, az ott dolgozóknak felajánlottak egy hasonló munkakört, annyi különbséggel, hogy 10-40km távolabb kellene dolgozni. Vannak akik elfogadták, de olyanok is akik már nem.

A magyarpostára jelenleg az megy dolgozni, akinek nincsen túl sok választása. Anyagiakban megéri, Nem!

Évekkel ezelőtt eltörölték az érettségit, mert nem volt jelentkező, az adott pozíció betöltésére, utána kicsivel több lett az újember, de ez meg is látszik. Olyan embereket vesznek fel, akik, írni és olvasni is alig tudnak. Főleg a kézbesítőknél, ott ez meg is látszik, az utóbbi 3 évben a szomszéd levélét, folyamatosan én kapom meg. Más a név, a házszám, de akkor is az én postaládámba landol a levél. Számtalanszor volt rá példa, hogy egy számlát elkevert a posta. Aláírom, hogy nem keresnek sokat, de aki elvállalja az csinálja rendesen a munkáját.

Tudnám még hova ragozni a dolgokat, a magyarpostáról.

febr. 16. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Hát én nem tudom... én úgy tapasztalom, ott nem dolgozik senki. Az összes levelemért be kell menni a postára.
febr. 16. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 2 hónapot bírt ki, mint kézbesítő. Két honap után kitalálák, hogy lop, és kirúgták. 100%, hogy nem lopott, mert gyermekkora óta ismerem, és nagyon becsületes. Inkább az volt a baj szerintem, hogy lassú volt, és diszlexiás, ami miatt lehet levelek is keveredtek el. Amúgy azt mondta, hogy borzalmas munka volt, és a nettója nem érte el a 200 ezret se.
tegnapelőtt 07:27
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ milyen pozícióban. Mert mindenki az ablakos munkáról, és a kézbesítőkről beszél, de sok egyéb munkatárs is van. Sofőr, gépkezelő, logisztikai/IT mérnök, pénzügyes, jogász.
tegnapelőtt 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kézbesítőként 8 órában bruttó 350 alap + teljesítmény ösztönző + szépkártya + borravaló. Nem a legjobb munka, de vannak előnyei is, nem kell hétvégén, több műszakban dolgoznod, ha hamarabb végzel, hamarabb haza mehetsz. Ha jó főnököd van akkor tompít a felülről jövő elvárásokon, már ami az értékesítést jelenti, vannak olyanok akik még a sorsjeggyel se foglalkoznak. Nem fognak kirúgni, csak ha nagyot hibázol, vagy ha a járásoddal variálnak. Örülnek amúgy, hogy valaki megcsinálja.
tegnapelőtt 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Árad az utálat, a dolgozókat lenézik, lekezelik, a helyi vezető beleokoskodik, belefontoskodik mindenbe, még abba is, amiben neki semmi kompetenciája nincsen. Már így is kevés a dolgozó, aztán rengeteg munkát tolnak kevés emberre. Rühellet már az egész, komolyan mondom...
ma 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!