Milyen a Magyar Postánál dolgozni 2022-ben ?
Sajnos korábban hallottam pár negatív dolgot az értékesítésről,
amit teljesíteni kell ha nem akkor jön a fenyegetőzés, szankciók, jelentések, támogatók, saját kötések, kamu számlanyitások...mindezek közben ügyfelekkel, emberekkel és pénzzel kell foglalkozni hatalmas felelősséggel.

Postán dolgozó ismerősöm azt mondta, teljesíthetetlen utasításokat kapnak olyan felettesektől, akiknek fogalmuk sincs az ő munkakörülményeikről.
Csak akkor dolgozz postán, ha a tanári hivatás az egyetlen alternatíva.

Attol fugg hol es mit dolgozik.
Van ahol szar van ahol nem.
Nyilvan akinek van diplomaja az elvan, de versenyszferaban jobban keresne

Dolgoztam ott, és meg tudom erősíteni a fentieket. Folyamatosan megy a nyomás a biztosítások értékesítése körül. Ha nem teljesíted, kapod az ívet, vagy egy idő után felállsz és felmondasz. Ami biztosításokat rá kell sózni az emberekre, egyszerűen nem éri meg, mert vannak a piacon sokkal jobbak is. Jutalékot (ösztönzőt) az értékesítő is kap, de a nagy lóvé a postavezető zsebébe pottyan, így erőteljes a nyomás, amit az ablakban ülő dolgozó felé tol.
Csakhogy ezt a postán kapható sz;rkupacot már senkivel nem lehet megvetetni, így az ott dolgozó kénytelen bevállalni. (pl. életbiztosítás)
(Vagy nem vállalja be, és felmond)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!