Milyen postánál kézbesítőként dolgozni? Milyen a munkarend, és mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 10:52
1/5 anonim válasza:
Nehéz fizikai munka. Napi több KM gyaloglás, le és föl lépcsőzés. Plusz cipelni a táskát. És ezt napi szinten. A postások is reggel 8 órakor kezdenek, és hivatalosan 16 óráig vannak. De ha a területtel nem végeznek, akkor bizony túlorában de kötelesek be fejezni a kézbesítési körzetet. És igen egyedül dolgoznak.
2/5 anonim válasza:
Szivas. Rengeteg gyaloglas, lepcsozes, cipekedes. Fagyban, viharban, kanikulaban. Utcan eszel vagy vhol dragan, wct old meg ahogy tudod.. feltartanak az idiota emberek es a fizetes is szar.
3/5 anonim válasza:
kerékpárt adnak csak, télen fagyban is azzal kell menni. Télen ha egy lépcsőházban akarsz melegedni vagy ebédelni akkor szólnak a nyuggerek. Rengeteg emberrel találkozol, azok között sok idióta fog megtalálni, hol agresszív hol simán buta ember. Készülj fel arra is hogy a kollégáid, illetve a vezetőség is idióta emberek gyülekezete lesz. Egyszer kiraboltak, a főnököm még engem cseszett le, illetve az elrabolt pénzt rajtam követelte. Akkor hagytam ott ezt a munkahelyet.
4/5 anonim válasza:
2002-2012 között voltam postás. Nem könnyű. Az időjárás viszontságait bírod kell. Az embereket is.
5/5 anonim válasza:
Nyáron 40 fokban a panelházak között is a védőitalról neked kell gondoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!