Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A hibrid HO munkarend felér...

A hibrid HO munkarend felér egy béremeléssel szerintetek? Állásmegtartás

Figyelt kérdés

Béremelést kértem és nem kaptam. felmondtam. A főnök behívott és azt mondta szeretné ha maradnék, béremelést adni nem tud, de felajánl egy 3/2-es hibrid HOt.

3 nap benn, 2 nap otthon.

Belementem, maradok egyelőre (ez persze nem jelenti azt hogy nem dönthetek bármikor úgy hogy mégis elhúzok....)

Jól döntöttem? A heti 2 nap otthon felér egy béremeléssel?

Elvégre csak az utazással 1 nap 2 órát, 2 nap már 4 órát, havi szinten 4x4 = 16 órát vagyis kettő teljes munkanapot spórolok meg!

Amit arra fordítok amire akarok.

2023. ápr. 23. 10:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez megfelel, ideiglenes jó alternatíva. Aztán meglátod, hogy meddig.
2023. ápr. 23. 10:41
 2/12 A kérdező kommentje:

"ideiglenes jó alternatíva"

Hát én is így vagyok vele, maradok ... egyelőre. amíg nincs jobb.

amíg nem lesz olyan hely ahol a bér is több és a HO az nem egy "kegy" hanem egy alap dolog.

2023. ápr. 23. 10:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj attól függ, ha amúgy kijössz a fizudból, akkor ez egy "okés" ajánlat. A ho-t nagyon sok cég plusz juttatásként adja, és az álláskeresőknek is ma már majdnem annyira fontos kérdés a ho mint a fizetés. Tehát mondhatni, hogy felér egy béremeléssel - de csak ha eddig is kijöttél a fizudból persze
2023. ápr. 23. 10:54
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Felér annak, aki irodában melózik a hét minden napján. Megfogod látni mennyit jelent hosszabb távon. Rengeteget.. mind anyagilag, mind pszichikailag, mind munkailag.. és egy idő után látni fogod, hogy sokkal többet termelsz HO-ban mint ha hullafáradtan húzod végig a napjaidat, aztán kocsiba/tömegközlekedéssel hazavergődőd magad..
2023. ápr. 23. 10:56
 5/12 A kérdező kommentje:

" és egy idő után látni fogod, hogy sokkal többet termelsz HO-ban mint ha hullafáradtan húzod végig a napjaidat, aztán kocsiba/tömegközlekedéssel hazavergődőd magad.."

de ha ez ennyire nyilvánvaló akkor hogy lehet hogy én vagyok a cégnék az eygetlen aki HO-t kapott, mindenki másnak tilos, de 1 nap se, és én is csak azért kaptam, mert felmondtam??

amíg kértem (mert kértem) nem kaptam.

ha ez ennyire nyilámvaló akkor a cég a saját érdeke ellen cselekszik a HO oda NEM adásával?

2023. ápr. 23. 10:58
 6/12 anonim válasza:
70%

1. nem megyek olyan helyre ahol nincs HO

2. nem maradok olyan helyen ahol nincs HO

az én helyemen volt HO, de elvették, el is jöttem.

és a vicc hogy annyian jöttek el, hogy a cég azóta visszaállította a HO-t (mert nem maradt volna embere) de hát nekem most már mindegy.

2023. ápr. 23. 11:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
5 Azért mert nem jó a vezetőd, és csak a saját érdekeit nézi.
2023. ápr. 23. 12:10
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem egy teljes HO lett volna, amivel kompenzálja ezt. Úgy, hogyha akarsz, bemehetsz, de nem kötelező.
2023. ápr. 23. 12:27
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
A HO nem juttatás. Soha nem volt az, soha nem lesz az.
2023. ápr. 23. 13:22
 10/12 A kérdező kommentje:

"A HO nem juttatás. "

A HO bizony JUTTATÁS. méghozzá anyagilag egy fel sem mérhetően nagy juttatás. Az a napi 2x1 óra amit emiatt megspóroltam, az többet ér mint kb bármi.

2023. ápr. 23. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!