A hibrid HO munkarend felér egy béremeléssel szerintetek? Állásmegtartás
Béremelést kértem és nem kaptam. felmondtam. A főnök behívott és azt mondta szeretné ha maradnék, béremelést adni nem tud, de felajánl egy 3/2-es hibrid HOt.
3 nap benn, 2 nap otthon.
Belementem, maradok egyelőre (ez persze nem jelenti azt hogy nem dönthetek bármikor úgy hogy mégis elhúzok....)
Jól döntöttem? A heti 2 nap otthon felér egy béremeléssel?
Elvégre csak az utazással 1 nap 2 órát, 2 nap már 4 órát, havi szinten 4x4 = 16 órát vagyis kettő teljes munkanapot spórolok meg!
Amit arra fordítok amire akarok.
"ideiglenes jó alternatíva"
Hát én is így vagyok vele, maradok ... egyelőre. amíg nincs jobb.
amíg nem lesz olyan hely ahol a bér is több és a HO az nem egy "kegy" hanem egy alap dolog.
" és egy idő után látni fogod, hogy sokkal többet termelsz HO-ban mint ha hullafáradtan húzod végig a napjaidat, aztán kocsiba/tömegközlekedéssel hazavergődőd magad.."
de ha ez ennyire nyilvánvaló akkor hogy lehet hogy én vagyok a cégnék az eygetlen aki HO-t kapott, mindenki másnak tilos, de 1 nap se, és én is csak azért kaptam, mert felmondtam??
amíg kértem (mert kértem) nem kaptam.
ha ez ennyire nyilámvaló akkor a cég a saját érdeke ellen cselekszik a HO oda NEM adásával?
1. nem megyek olyan helyre ahol nincs HO
2. nem maradok olyan helyen ahol nincs HO
az én helyemen volt HO, de elvették, el is jöttem.
és a vicc hogy annyian jöttek el, hogy a cég azóta visszaállította a HO-t (mert nem maradt volna embere) de hát nekem most már mindegy.
"A HO nem juttatás. "
A HO bizony JUTTATÁS. méghozzá anyagilag egy fel sem mérhetően nagy juttatás. Az a napi 2x1 óra amit emiatt megspóroltam, az többet ér mint kb bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!