A hibrid HO munkarend felér egy béremeléssel szerintetek? Állásmegtartás
Béremelést kértem és nem kaptam. felmondtam. A főnök behívott és azt mondta szeretné ha maradnék, béremelést adni nem tud, de felajánl egy 3/2-es hibrid HOt.
3 nap benn, 2 nap otthon.
Belementem, maradok egyelőre (ez persze nem jelenti azt hogy nem dönthetek bármikor úgy hogy mégis elhúzok....)
Jól döntöttem? A heti 2 nap otthon felér egy béremeléssel?
Elvégre csak az utazással 1 nap 2 órát, 2 nap már 4 órát, havi szinten 4x4 = 16 órát vagyis kettő teljes munkanapot spórolok meg!
Amit arra fordítok amire akarok.
Nem, nem az. Ha a munka jellege nem indokolja, alap, hogy nem várunk 10 óra ráérést valakitől akit 8 órára jelentünk be. Márpedig utazni is ráérés.
Ahogy az sem juttatás, hogy ülve végezhetem a munkám, mert nem igényel talpalást.
Ugyanaz a kategória.
Nem spórolsz te meg semmit, csak nem szopatnak fölöslegesen. Az nem juttatás.
" Ha a munka jellege nem indokolja, alap, hogy nem várunk 10 óra ráérést valakitől akit 8 órára jelentünk be. Márpedig utazni is ráérés.“
ÜHÜM!! Értem!! ezt elmondod a főnökömnek is, főleg azon emberei kapcsán akik vidékről agglomerációból járnak fel?? és van akinek 3-3,5 óra /nap csak az utazási ideje??? ezt elmondod a főnökömnek hogy nem fair ezt így elvárni tőlük?
HM? holnap reggel jössz és kézenfogva bemegyünk elmondod neki??
(ja és nem a főnönök védem de az TÉNY: mindenki kiszámolhatta mennyi az utazás /nap mielőtt ide jött. és eldönthette megéri-e neki ennyi pénzért még napi 3 órát bumlizni agglomerációból. és aki ezzel együtt ide jött, hát.... ő tudja!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!