Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit keres egy dajka? Mi...

Mennyit keres egy dajka? Mi a fő feladata bölcsiben/oviban? Milyen munkarendben dolgozik?

Figyelt kérdés

2023. júl. 31. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
150k körül
2023. júl. 31. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Minimálbért. Takarít, mosogat, felszolgál, elppakol, ágyakat rak ki, tesz el, gyümölcsöt pucol, felügyel, segít öltözni, popsit töröl.
2023. júl. 31. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az óvónő keze alá dolgozik. Segít rendben tartani a gyerekek meg a csoport holmiját, megterít étkezéseknél, felszolgálja a gyümölcsöt. Alvás előtt-után elpakolja a kiságyakat. Akinek kell, segít átöltözni, cipőt kötni.

Amit én egyszer láttam és imádtam: ahogy a gyerekek keltek alvásból, a dajkánk mindenkihez odalépett, és megsimogatta a fejüket...

2023. júl. 31. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam dajka képzésen de nem fejeztem be, mert a gyakorlaton feladtam 2 nap után.

A dajka = takarítónő. Mosogat rengeteget, nehéz dolgokat cipel, felmossa az egész épületben a padlót, ő takarítja még a felnőtt mosdót is, nem csak a gyerekekét, és a gyerekekkel kb semmit nincs. Fizu minimálbér.

Azért jól végeztem a feladatokat, hiába utáltam és már ott mondta a dajka, hogy majd megbeszéli az óvodavezetővel, hogy vegyenek fel, meg adta a tanácsokat, hogy 4kor menjek el, ne előbb, meg hangosan köszönjek el, hogy lássák, hogy itt akarok dolgozni és vegyenek fel. Hát a nagy f.aszt :D

2023. júl. 31. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Garantált bérminimum, rengeteg munka.
2023. szept. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!