Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Òvodai dajka àllàst talàlni...

Òvodai dajka àllàst talàlni tényleg a lehetetlennel egyenlö?

Figyelt kérdés
Érettsègim és B kategòriàs jogosítvànyom van. Szeretnék gyerekekkel foglalkozni. Van màsik szakmàm is de az sajnos baleset miatt nem jöhet többet szòba ahogy az àllò munkàk sem. Nem talàlok àllàst mit pròbàljak mèg meg?
2023. júl. 18. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem lehetetlen, de:

- a legtöbb helyen végzettséghez kötik

- ha nem bírod az álló munkát, nem is értem, hogy jut eszedbe dajka munka. Ez egy fizikaiilag megterhelő munka, nem csak mert gyerekekhez le kell hajolni, ülni stb., hanem mert sok helyen a dajka dolga a fizikai munka, pl. a reggeli felszolgálása, a takarítás stb.

Ennyi alapján nehéz segíteni. Mi a meglévő szakmád?

2023. júl. 18. 09:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Megvan a végzettségem úgy értettem, hogy azon kívül van érettségim és jogosítvànyom. A reggeli és a takarítàs nem okoz gondot, csak a hosszú àllàs, ha nem lehet egyàltalàn leülni sem. A szakmàm felszolgàlò, ebben màr nem dolgozhatok többet.
2023. júl. 18. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

"Megvan a végzettségem"

"A szakmàm felszolgàlò"

Tehát nincs meg...

2023. júl. 18. 09:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Megvan az òvodai dajka végzettségem is. Ez egy pàr hònapos tanfolyam volt. A felszolgàlòt még nappalin középiskolàban szereztem.
2023. júl. 18. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy dajka kb a minimálbért kapja, nem? Ennyi pénzért már valami gagyibb ülőmunkat is találhatnál szerintem.
2023. júl. 18. 09:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Szeretnék gyerekekkel foglalkozni emiatt szeretném ezt. Ülömunkàt sem könnyü talàlni. Sajnos balesetem volt elütött egy autò, több helyen tört a làbam és csavar is van benne. Az orvos eltiltott az àllòmunkàtòl de valò igaz nem is bírnék talpalni 10 12 òràban mint koràbban.
2023. júl. 18. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
21%

Tessek:

AZ ÁRNYAS BÖLCSŐDE, DAJKA NÉNIT KERES! 🙂️

- Helyszín: 2112 Veresegyház, Árnyas u. 3. 🌳💚

- 6 órás, határozatlan idejű munkaviszonyba

- Bérezés: besorolás szerint, plusz cafetéria, munkaruha,

ingyenes étkezés, 30 Ft/km útiköltség térítés

- Kezdés: Legkorábban 2023. 08. 01.

- Gyermek centrikus, empatikus, nyitott személyiségű munkatárs jelentkezését várjuk, aki szívesen dolgozna egy vidám, kreatív csapat tagjaként. 😃💕

- Az önéletrajzot az alapitvany@arnyasnet.hu címre várjuk!

- Érdeklődni: Miski Andrea, Bölcsőde vezető - 0620/317-7565

2023. júl. 18. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Általában az ilyen kihalásos ,nyugdijazásos alapon megy, és többnyire meg is van rájuk az ember,csak kötelező meghírdetni.
2023. júl. 19. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!