Rehabos munkahelyhez képest tényleg jó fizetésnek számít?
Figyelt kérdés
Rehabos, avagy megváltozott munkaképességűek (egészségkárosult, fogyatékos stb stb) leszázalékoltak. 4 órában adnak 80 ezer forintot, legalábbis azoknak akiknek jár az adóvisszatértés. Igazándiból megszakadni sem kell, és elég laza az egész. Terveztem hogy otthagyom a céget, viszont ahová mehettem volna ott 8 órában adnak annyit mint itt (12 órás munkavégzés van ott kb), szóval maradtam. Amúgy nem különösebben szeretem, de könnyű fizikai munkát azt bírom, és nyugodtan lehetek beteg állományban ha úgy van. Legalábbis a szüleim szerint ahoz képest ezek most jó bérek. 21/f2022. márc. 25. 23:17
21/30 anonim válasza:
19# te félreérted, tök mindegy hogy mit dolgozik. Ha megtanulod az adott szakot és folyamatosan fejleszted a tudásod, akkor jól fognak fizetni.
Nyilván sok helyen nem vesznek fel, de azért van szerencséd.
Ha meg úgy tanulod meg, hogy csak muszájból, de otthon nem foglalkozol vele egyáltalán, akkor olyan vagy mint egy kezdő.
22/30 anonim válasza:
Egyébként van olyan rehabos munkahely, ahol minden megváltozott munkaképességű után kap a főnök pénzt, és ő meg elrakja zsebbe. Lazán dolgozik.
23/30 A kérdező kommentje:
Eddig élvezem a blenderezést, alakul valami a kezem alatt, bár nincs mindig kapacitásom azzal foglalkozni.
2022. márc. 26. 22:47
24/30 A kérdező kommentje:
Valamerre muszáj lesz indulnom, többnek érzem magamat egy gyártósori munkásnál, bár nehezen kelti fel bármi is az érdeklődésemet.
2022. márc. 26. 22:51
25/30 anonim válasza:
4 órás munka mellett hogy hogy nincs?
Akkor menj egyetemre, levelezőn.
26/30 A kérdező kommentje:
25.Mert sokszor érzem magamat mentálisan kimerültnek, pedig nem végzek semmi olyat. Depresszióban vagyok, elég sűrűn.
2022. márc. 26. 23:00
27/30 anonim válasza:
Értem, hát akkor ez tényleg rossz.
Rokkantságit nem kapod?
28/30 A kérdező kommentje:
Nem, mivel nem indokolt. Nincs semmilyen fogyatékosságom, csak szervi problémám van, illetve idegrendszeri.
2022. márc. 26. 23:04
29/30 anonim válasza:
Hát akkor nincs ötletem.
A depressziót valahogy meg kéne oldanod...
30/30 A kérdező kommentje:
Ha egyszer végre eljutok terápiára..
2022. márc. 26. 23:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!