Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rehabos munkahelyhez képest...

Rehabos munkahelyhez képest tényleg jó fizetésnek számít?

Figyelt kérdés
Rehabos, avagy megváltozott munkaképességűek (egészségkárosult, fogyatékos stb stb) leszázalékoltak. 4 órában adnak 80 ezer forintot, legalábbis azoknak akiknek jár az adóvisszatértés. Igazándiból megszakadni sem kell, és elég laza az egész. Terveztem hogy otthagyom a céget, viszont ahová mehettem volna ott 8 órában adnak annyit mint itt (12 órás munkavégzés van ott kb), szóval maradtam. Amúgy nem különösebben szeretem, de könnyű fizikai munkát azt bírom, és nyugodtan lehetek beteg állományban ha úgy van. Legalábbis a szüleim szerint ahoz képest ezek most jó bérek. 21/f
2022. márc. 25. 23:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Játszó pénznek jó, de nem kellene valami fenntartható karrier felé orientálódni, mire a szüleid nem lesznek? Nyilván testi fogyatékos vagy, hiszen összefüggően írsz.
2022. márc. 26. 00:08
 2/30 A kérdező kommentje:
1.Szervi betegségem van, illetve idegrendszeri problémám. Egyébként 3d grafikára próbálom magamat képezni.
2022. márc. 26. 00:12
 3/30 A kérdező kommentje:
Bár bizonytalan vagyok a jövőmmel kapcsolatban, nem érzem magamat betanított munkára valónak.
2022. márc. 26. 00:25
 4/30 anonim ***** válasza:
50%
Képezd magad normális 3D grafikusként és utána keress olyan befogadó multit, ügynökséget, ami nyitott lenne az ilyen alkalmazásra, ne a csak az adókedvezményre hajtó, alamizsnát nyújtó rabszolgagyárba menj szalag mellé.
2022. márc. 26. 00:27
 5/30 anonim ***** válasza:

Itt valami félrement, hol adnak manapság 8 órában 80 ezer forintot? :D

Írtad, hogy 4 órában ennyi és hogy 8 órában ugyanennyit adnának máshol.

2022. márc. 26. 14:00
 6/30 A kérdező kommentje:
5.Örző védő cégeknél, ahol csak ülni kelle g portán.
2022. márc. 26. 15:52
 7/30 anonim ***** válasza:
És minimálbérről hallottál már? Csúnyán átejtenek a palánkon, ha havi 160 óráért 80K-t kapsz. Több szempontból is, mert akkor fix, hogy nem vagy bejelentve, illetve tök más óraszámra.
2022. márc. 26. 15:57
 8/30 A kérdező kommentje:
7.Aki nem 25 év alatti vagy nincs gyereke az 80k alatt kap. A cég megváltozott munkaképességűeket alkalmaz, avagy nem dolgozom teljes munkaidőben, csak 4 órában. Gondolom itt nemigen van minimálbér, viszont szerződést minden hónapban iratnak. Csak néhány embert dolgoztatnak itt 6-8 órában. Több munkástól halottam már hogy ez egy alja tolvaj cég.
2022. márc. 26. 16:01
 9/30 A kérdező kommentje:
A vagyonőri munkánál apám lett volna a főnök, csak nem b'szna át. Bár már nem lepődnék meg azon sem.
2022. márc. 26. 16:07
 10/30 anonim ***** válasza:
Értem, 4 órára okés. De 8 órában ugyanannyi, mint 4 órában, az nagyon csúnya átk*rás.
2022. márc. 26. 16:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!