Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek jogos a lecseszés...

Szerintetek jogos a lecseszés és ez által a fizetésemelés csökkentése?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok a jelenlegi pozíciómban, soha nem volt rám panasz (egy multinál dolgozom).

Kaptunk egy e-mailt 3 hete, rajta voltam én, 2 nálam magasabb pozícióban dolgozó másik kolléga, meg 1 egy másik területről, IT témában kellett volna válaszolni, én figyelmen kívül hagytam, mivel beszerzésen vagyok, gondoltam majd valamelyik nálam magasabb beosztásban dolgozó tovább passzolja oda, ahol tudnak rá érdemben válaszolni.

Nem adtak választ, jött a reminder, amire az egyik visszaírt, hogy Ő ebben a témában nem kompetens.

Eltelt megint pár nap, megint jött egy reminder, ezt tovább küldtem az egyik felettem dolgozónak, hogy szerintem nem tartozik hozzánk, erre nem reagált.

Eltelt megint pár nap, megint kaptunk egy remindert, továbbdobtam a TL-nek, hogy továbbítani tudja-e az illetékeseknek?

Visszaírta Ő is, hogy nem hozzánk tartozik, majd lehordott, hogy miért nem szóltam előbb, ez akadályozza a hatékony munkavégzést.

Ma pedig erre hivatkozva az éves teljesítményértékelésen 5%-al kevesebb emelést kaptam, (5% volt központilag, +5% amit a TL dönthet el, hogy ad-e vagy nem)

Igazságtalannak érzem az egészet, mert így is a legtöbb dolgot én csinálom, bármelyik magasabb pozícióban lévő aki a levelezésen volt írhatott volna egy e-mailt, hogy ez nem a mi területünkhöz tartozik.

Vagy akinek elsőnek továbbítottam az is visszajelezhetett volna valamit vagy nekem vagy a levelezésre.

Erre rajtam csattan az ostor, és havonta 5%-al kevesebbet kapok mint amennyit kaphatnék, amikor legkevésbé nekem volt közöm ehhez a témához.

ma 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fair, mivel nem csak te voltál rajta és nem hozzád tartozik.
ma 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Mondj fel.
ma 17:54
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
Kezdj el keresgélni.
ma 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Több okból sem korrekt.
ma 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fair, hogy te lettél a bűnbak.
ma 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!