Németországban nem szokás gyakran munkahelyet váltani?
Figyelt kérdés
Most németekkel dolgozom együtt, voltam kint náluk és feltűnt, hogy rengetegen vannak, akik már akár 30+ éve is ugyanannál a cégnél vannak. Beszélgettem egy fiatalabb kollégával és kérdeztem, hogy itt az a szokás, hogy sokáig marad valaki egy helyen és mondta igen és hogy a törvények is olyanok minél tovább vagy valahol, annál nehezebben tudnak elküldeni is, például az apját 6 hónapig kéne még fizessék, ha el akarnák küldeni. Szóval a németek nagyon szeretik a biztonságot úgy értettem. Nálunk meg váltanak az emberek, de legyünk őszinték, magasabb fizetésemelést úgy lehet elérni, ha átmész másik céghez. Persze itt is van generációs különbség, a szüleim sokkal kevésbé váltottak, de fiataloknál tényleg ez van, ha több pénzt akarsz, tovább kell állni.ma 20:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!