Indokolatlan fizetésemeléshez hogy álljak?
Melóhelyen minden évben kapunk teljesítménybónusz pénzt, most az igazgató azt mondta meg kell húzni a nadrágszíjat és mivel eddig mindenki sokat kapott (nem igaz, a legjobbak sem voltak közelében a maximum adhatónak) ezért változás jön és mindenkinek lerontották pár százalékkal a bónuszát, egyedül én vagyok akinek nem lerontották hanem pluszt adtak
Az igazság az, hogy én megérdemlem a pici emelést de vannak páran akik jobban hajtanak és mivel ők kevesebbet kapnak, én meg többet ezért nagyon közel vagyunk egymáshoz amit megértek, hogy mindenki nehezményez
Ezt se fizikailag se idegileg nem fogom bírni, mert bármi hibát csinálok már beszólogatnak, hogy mire fel kapok több pénzt mint ők... viszont hogy nézne már ki az, hogy bemegyek az igazgatóhoz, hogy nem kell a pénz?!
két szót nem beszéltem amúgy a főnökkel, mindig bent maradok túlórázni ha van lehetőség de mások is csinálják szóval nem tudom miért kivételeznek velem de ez is hülyén mutatna, ha megkérdezném miért kapok többet...
A többiekét amúgy alibi indokkal rontják le, telefonozik, nem segítőkész, blabla
Mit csináljak?
Ez titok lenne és magánügy, de vannak ügynevezett "haverok" akikkel együtt dolgozunk napi 8 órát, együtt hülyülünk, néha találkozunk meló után is és nem tehetjük meg, hogy nem mondjuk el
Továbbá viszonyításképp én is rákérdeztem másokra a műszakvezetőnél tehát ők is megteszik ugyanezt, mert az állítólagos "haverom" hamarabb tudta mennyit kapok mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!