Nincs munka után kedvetek már semmilyen szabadidős tevékenységhez?
Figyelt kérdés
Hazaérek, bekapcsolom a gépet, játszhatnék, sorozatot nézhetnék stb stb, de rohadtul semmit nem teszek. Amúgy ez megy hétvégéken is, most is "hosszú" hétvégén. Most is elment kb 2 napom a semmivel.2022. márc. 14. 15:53
21/61 A kérdező kommentje:
19.Engem valószínűleg a mentális betegségek is lehúznak, azért nem élvezem a ilyesmit túlságosan.
2022. márc. 14. 17:05
22/61 A kérdező kommentje:
Amire az állami egészségügy egyáltalán nem megoldás, annyit tanácsolnak a drága szakemberek hogy képzelj a kezeidbe egy citromot és szorítsd, aztán főzz magadnak egy teát.
2022. márc. 14. 17:24
23/61 anonim válasza:
Időm és energiám is lenne sokszor. Nagyobb gond hogy nem találok partnert ezekre. Egyedül meg nehezebben veszem ra magam kimozdulni.
24/61 anonim válasza:
Ja igen, nekem is az az egyik fő problémám, hogy szívesen mennék pl. kirándulni, de egyedül nem olyan jó. Pláne, hogy én nem H-P dolgozom, mint a legtöbb ember, így nehezebb is lenne összeegyeztetni egy programot másokkal.
25/61 A kérdező kommentje:
Nekem sincs nagyon senkim, bár én már nem hiszek a barátságban.
2022. márc. 14. 18:41
26/61 anonim válasza:
Én szeretek egyedül kirándulni, nem kell alkalmazkodni senkihez, a saját tempómban haladhatok, azt nézek meg, ami jólesik, ha leállok hosszabban fotózni, senki nem sürget.
27/61 anonim válasza:
En ejfelre erek haza 13 ora melo utan, de meg ugy is osszefutunk neha a haverommal 😀 Altalaba heti 3 szabadnapom van neha 4, akkor mindig elmegyek edzeni aztan vagy otthon pihengetek vagy megyek haverozni
28/61 anonim válasza:
Csomo dolgot csinalok melo utan. Van kb 5-6 szabadidos tevekenyseg, amit elvezek, ezeket valtogatom, mikor melyikhez van kedvem. Ha nagyon faradt vagyok, csak Netflixezek.
A hazimunka soha nem megy a pihenes rovasara. Megvar.
29/61 A kérdező kommentje:
Nekem volt régen hobbim, de kiszerettem belőle.
2022. márc. 14. 19:58
30/61 anonim válasza:
Talaj ujat. Ez igy elhetetlen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!