Nincs munka után kedvetek már semmilyen szabadidős tevékenységhez?
Figyelt kérdés
Hazaérek, bekapcsolom a gépet, játszhatnék, sorozatot nézhetnék stb stb, de rohadtul semmit nem teszek. Amúgy ez megy hétvégéken is, most is "hosszú" hétvégén. Most is elment kb 2 napom a semmivel.2022. márc. 14. 15:53
41/61 anonim válasza:
Depis rehabilital depiseket? 🤔
42/61 A kérdező kommentje:
Munkahely megváltozott munkaképességűeknek, ezt értem rehab alatt.
2022. márc. 16. 15:14
43/61 anonim válasza:
Jah azthittem narkosok 😀 na mind1. Pedig akkor van boven szabadidod. En vmi sportba vagnek bele. Az altal ismerkedni is eleg konnyu
44/61 A kérdező kommentje:
Én sokallom azt a 4 óra emberi interakciót is, főleg hogy értelmes egyén nemigen van ezen a munkahelyen, sok a gyagyás. Nemigen van részem érdemi beszélgetésben.
2022. márc. 16. 16:17
45/61 anonim válasza:
És ha tanulnál valamit, ami később otthoni munkavégzéssel is végezhető?
46/61 anonim válasza:
Hat akkor valts munkat ha nemtudod azt h amint vege a munkaidonek, kilepsz es szrsz az egeszre, eled az eleted.
47/61 A kérdező kommentje:
45.Jó lenne, viszont nem tudom milyen irányba induljak el az én problémáimmal.
2022. márc. 16. 16:38
48/61 anonim válasza:
Nézz utána, milyen szakmák végezhetők így, nézd meg, melyik érdekelne, mit tudnál megtanulni.
Esetleg nézelődj ezen az oldalon is, hátha van hasznos infó számodra:
49/61 A kérdező kommentje:
Kösz, meglesem.
2022. márc. 16. 16:43
50/61 A kérdező kommentje:
Ha jól sejtem itt a pláne a podcastecben lesz.
2022. márc. 16. 17:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!