Nincs munka után kedvetek már semmilyen szabadidős tevékenységhez?
Figyelt kérdés
Hazaérek, bekapcsolom a gépet, játszhatnék, sorozatot nézhetnék stb stb, de rohadtul semmit nem teszek. Amúgy ez megy hétvégéken is, most is "hosszú" hétvégén. Most is elment kb 2 napom a semmivel.2022. márc. 14. 15:53
11/61 anonim válasza:
#9 még a jelenleginél is undorítóbb hely lenne a Föld, ha mindenki olyan lenne, mint Bill Gates vagy Elon Musk. Egy pont elég is belőlük. Nem tudom, miért akarsz hasonlítani arra a két rohadékra, az meg hogy a hétköznapi életükben ők mennyire boldogok, pont hogy te sem tudhatod... De valószínű nekik is szürkék a hétköznapok, csak sok pénzük van.
12/61 anonim válasza:
#11 Nem azt mondtam, hogy olyan akarok lenni, hanem olyan okos, aki képes megtervezni, előállítani és fejleszteni high-tech informatikai cuccokat és eladni csomó pénzért, amiből meggazdagszik.
Azért egy pénzközpontú világban... Ennyi pénzzel amennyi nekik van elvan az ember munka nélkül haláláig és azzal töltheti egész napját, ami igazán fontos: utazás, modern otthon melege, egészséges életmód, stresszmentes élet, végtelen szabadság és minden percben azt csinálhatsz, amihez kedved van, semmi függőség vagy kötelezettség hülye munkahelytől.
13/61 A kérdező kommentje:
Időnként hiányzik a gyerekkorom, nem a kamaszkorom mert az ritka sz'r volt, inkább az amikor igazán tudtam élvezni a játékok világát.
2022. márc. 14. 16:38
14/61 A kérdező kommentje:
Lehet nem ártana egy atomháború, sok ember azért dolgozik hogy legyen pénze arra, hogy eltudjon menni otthonról dolgozni. Azaz egyen, meg legyen háza, más egyébre nemigen.
2022. márc. 14. 16:46
15/61 anonim válasza:
Nekem is nagyon hiányzik. Főleg a nyári szünetek, semmi felelősség, csak 0-24 szórakozás. Ezt az életet szeretném és nem vagyok hajlandó alkalmazkodni a felnőtt élethez. Utálom ezt a xart, utálok szekrényeket pakolni, utálok kábeleket tesztelgetni, utálok raktárt selejtezni, leltárazni a vackokat. Emellett utálom az egyetemet, utálom ezt a szakdolgozatot, utálok mindent.
16/61 anonim válasza:
Nem kell atomháború, csak repüljön felém egy árva golyó, ami kiiktat és megszabadít a szenvedésemtől. Mert szerintem is azért élünk, hogy dolgozzunk és nem azért dolgozunk, hogy ÉLJÜNK (a túlélés nem élés!!).
17/61 A kérdező kommentje:
Az is hülyeség hogy aki tanult az jól él, aztán diplomások elmennek gyárba, gyorséterrembe dolgozni. Erre volt jó az hogy szét tanulták magukat, megfelelősdiztek, meg versenyekre hurcolták őket, ők voltak az iskola kis büszkesége, most meg gépkezelők a gyárban.
2022. márc. 14. 16:53
18/61 anonim válasza:
Nem kell atomháború, bármikor lehetsz öngyilkos úgy, hogy nem rántasz magaddal másokat is, akik még élnének.
19/61 anonim válasza:
En munka mellett okjn tanulok, szoval az elegge elveszi az idom. :/ Egy honapja jarok reggrl 6ra edzeni, egeszen feltolt, lassan vege a vizsgaknak (remelhetoleg) es megyek ki a kertbe ultetni, olvasni stb. Nekem sincs sokszor idom, de ha melo utan semmi kikapcsolo dolgot nem csinalok, akkor megkattanok egy ido utan.
20/61 anonim válasza:
Amúgy is aki dolgozik az sajnos sosem fog jól élni, hiszen az élete nagy részét az fogja kitenni, amit rühell és az abból adódó regeneráció is tömérdek mennyiségű időt vesz el. Emellett amúgy is ha van egy ""jó"" munkahelyed, annyit nem fogsz keresni, hogy megengedhess magadnak mindent amit szeretnél. Van egy ""jó"" munkahelyed, de nem engedheted meg magadnak, hogy mondjuk 1 hét múlva leutazz csak úgy Ausztráliába nyaralni? Nem csak a pénz miatt de mert a főnököd nem engedi meg az állam sem. Akkor mitől lehet jó egy munkahely??? Hogyan lenne már az ember szabad??? ""Jó"" munkahelyed van, de nem engedhetsz meg magadnak egy 2022-es autót? Megint, ebben mi a jó? A munkahely mindig rossz. sajnos..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!